28 / 03 / 2024

küçükçekmece yarımburgaz ne olacak

küçükçekmece yarımburgaz ne olacak

Küçükçekmece Yarımburgaz Mahallesi sakinleri, Küçükçekmece Belediyesi'nin Yarımburgaz için imar çalışması olup olmadığını soruyor... Rezerv yapı alanı ilan edilen Yarımburgaz'da imar çalışması olup olmadığını Emlakkulisi.com açıklıyor...

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Küçükçekmece'deki TED Koleji'ne kira tespit davası: Mülk sahibi Casper, 'kira yeterli değil' dedi!

Küçükçekmece'de TED Koleji'nin yer aldığı binanın sahibi Casper, halihazırda koleje verdiği mülkten aylık aldığı 1 milyon 107 bin TL'lik kiranın yükseltilmesini talep etti. İşte merak edilenler...

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Gram altının yarın ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı gören herkesin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın

Gram altının yarın ne kadar olacağı resmen açıklandı... Bu rakamı gören herkesin ağzı tam 1 karış açık kaldı... Hemen siz de bakın...

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Halkalı Mahallesinde yer alan 3 adet arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki arsaların değeri ne kadar?

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değerleme raporu...

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Alarko  GYO'nun Büyükçekmece'deki 2 adet arsa ve bir adet tarlasının değeri belli oldu. Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki gayrimenkullerin değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Küçükçekmece parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Küçükçekmece'de yer alan toplam 15 adet parselinin KDV hariç değeri 1 milyar 708 milyon 748 bin 300 TL, KDV dahil toplam değeri ise 2 milyar 16 milyon 322 bin 994 TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

Sinpaş GYO Küçükçekmece'deki arsasını sattı!

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ne ("Arı Leasing") KDV ve vade farkı hariç 111 milyon TL bedelle satışının gerçekleştirilmesine karar verildi. 

küçükçekmece yarımburgaz ne olacak Haberi

küçükçekmece yarımburgaz ne olacak


İstanbul'un Küçükçekmece İlçesi Yarımburgaz Mahallesi, bilindiği gibi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından rezerv yapı alanı ilan edildi. 


Küçükçekmece Gölü kıyısında, E-5 güneyinde yer alan Yarımburgaz'da 54 hektarlık alanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 15.11.2012 tarih ve 17687 sayılı Makam Olur'u gereğince "Rezerv Yapı Alanı" olarak belirlendi. 


Küçükçekmece Belediyesi'nden aldığımız bilgilere göre; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Rezerv Yapı Alanı bütününde hazırlanacak master plan henüz çıkmadığından Küçükçekmece Belediyesi, Yarımburgaz Mahallesi'nde imar durumu düzenlemesi yapamıyor. 


Küçükçekmece Belediyesi Eski Başkanı Aziz Yeniay, Yarımburgaz Mahallesi için neler söylemişti? Video için tıklayın!




Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Küçükçekmece Belediyesi'ne yetki devri yapması halinde Yarımburgaz Mahallesi'nde imar düzenlemesi yapılabilecek. Aksi taktirde belediye, bakanlıktan gelecek Yarımburgaz Master Planı'nın tamamlanmasını...