20 / 04 / 2024

küçükköy avrupa konutları tem 2

küçükköy avrupa konutları tem 2

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avrupa Konutları TEM 2'nin 3525 ada 5 parselde bulunan tüm bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabul tutanağı kabul edildi.

Avrupa Konutları TEM 2'nin ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Küçükköy Avrupa Konutları TEM 2'nin 448 adet bağımsız bölümünün yapı ruhsatları alındı...

Essenora Küçükköy Konutları fiyatlar!

Essenora Küçükköy Konutları fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor. Proje toplam 785 daire ve 12 ticari birimden oluşuyor...

Essenora Konutları Küçükköy ödeme şekli!

Essenora Konutları Küçükköy ödeme şekli kapsamında projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede konutların yanı sıra 12 adet ticari alana da yer veriliyor...

Gaziosmanpaşa Küçükköy ticaret ve konut alanı imar planı askıda!

Gaziosmanpaşa İlçesi, Küçükköy Mevkii, 10177 ada 16896 parsele ilişkin Ticaret + Konut Alanı amaçlı hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

TOKİ Aksu ve Küçükköy başvuruları başlıyor!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy projesinder yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 304 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 304 adet açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

Küçükköy Essenora ödemeleri 2017!

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzası taşıyan Essenora'da daireler hemen teslim ediliyor. Küçükköy Essenora projesinde fiyatlar 483 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. İşte Küçükköy Essenora ödemeleri 2017...

Gaziosmanpaşa Küçükköy Essenora ödemeleri!

Küçükköy Essenora projesi 758 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. Gaziosmanpaşa Küçükköy Essenora ödemelerinde eski evini getir, yeni evinde otur kampanyası başladı.

Essenora Evleri Küçükköy ödeme kampanyası 2017!

Konut teslimlerin hemen yapıldığı Küçükköy Essenora Evleri Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Gaziosmanpaşa'ya bağlı Küçükköy'de inşa ediliyor. İşte Essenora Evleri Küçükköy ödeme kampanyası 2017...

Essenora Küçükköy'de takas kampanyası!

İstanbul Gaziosmanpaşa'ya bağlı Küçükköy'de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Essenora Küçükköy'de takas kampanyası başladı.

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy 2017 başvuruları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy projesinde toplamda 209 adet daire yer alıyor. TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy 2017 başvuru dönemi başlıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde yer alan 209 konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri..

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları 2017!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Projesi'nde toplamda 209 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları ne zaman başlıyor?

küçükköy avrupa konutları tem 2 Haberi

küçükköy avrupa konutları tem 2

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformu'na İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy 2.Etap Avrupa Konutları TEM 2 projesinin kısmi geçici kabulü hakkında açıklama yaptı. 


Açıklama: 

Şirketimiz projelerinden İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi( Avrupa Konutları TEM 2)'nde, 3525 Ada 5 Parsel'de bulunan Tüm Bloklar ile Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin Kısmi Geçici Kabulü yapılmış olup "Kısmi Geçici Kabul Tutanağı" 11.02.2015 tarihinde...