24 / 04 / 2024

Küçükköy Stadı yıkım

Küçükköy Stadı yıkım

Gaziosmanpaşa’nın İstanbul Süper Amatör Ligi takımı olan Küçükköyspor’un stadı yıkımdan kurtuldu.

Hasan Tahsin Usta Küçükköy Stadı’nı inceledi!

Küçükköy Stadı ve çevresinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Usta, Küçükköyspor Yönetimi ile de çalışmaları değerlendirdi. Başkan Usta, Küçükköyspor altyapısındaki futbolcularla da sohbet etti.

Ara Gökköy Tarım Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ara Gökköy Tarım Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mert Van, Baray Işık ve Mert Aksoylu ortaklığında kuruldu.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Sanayi Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Elmabahçesi (Küçükköy) Sanayi Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

Gaziosmanpaşa Küçükköy 7224 ve 15076 parsellerin plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa İlçesi, Küçükköy Mahallesi, 17224 ve 15076 parseller ve bir kısım tescil harici alana ilişkin kreş 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulana imar planı tadilatı askıda...

Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar başlatıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki gösterdi.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yıkım başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Millet Bahçesi olacak' dediği Mersin'deki Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun yıkım çalışmaları başladı. 

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı!

44 yıl önce yaptırılan Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak...

Eskişehir Millet Bahçesi için yıkım çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Yıkılan stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak..

Eskişehir Atatürk Stadı'nda millet bahçesi için yıkım başladı!

Eskişehir'de Atatürk Stadı'nın yıkımı başladı. Stadın yerine millet bahçesi gelecek. Yıkım ihalesini kazanan müteahhit Hüseyin Din. konuyla ilgili açıklama yaptı...

Ankara 19 Mayıs Stadı yıkım ihalesi yapıldı!

Ankara 19 Mayıs Stadı yıkım ihalesini 3 milyon 511 bin TL ile Acar yıkım firması kazandı.

Eskişehir Atatürk Stadı'nın yıkım protokolü imzalandı! Millet bahçesi oluyor!

Eskişehir Atatürk Stadı, millet bahçesi oluyor. Stadın millet bahçesine dönüştürülmesi kararı sonrası yıkım için protokol imzalandı.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa Küçükköy Mahallesi'ne ilişkin Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün İBB tarafından askıya çıkarıldı..

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yıkım hüznü!

Yeniden inşa edilecek Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yıkım hüznü yaşanıyor. Özel yerlerde faaliyetlerini sürdüren amatör futbol kulüpleri, yıkımı istemiyor.

Küçükköy Stadı yıkım Haberi

Küçükköy Stadı yıkım

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde 1968'de kurulan Küçükköyspor Kulübü’nün 2011'de hizmete açılan stadı için tehlike çanları çalıyor.

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre, Gaziosmanpaşa Belediyesi, stadın bulunduğu parsellerle ilgili 2018 yılının Kasım ayında hazırladığı imar planı değişikliği dosyasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne gönderdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda gündeme alınan plan değişikliği teklifi ile üzerinde Küçükköyspor Kulübü'ne ait tesislerin ve stadın yer aldığı yaklaşık 15 bin metrekarelik arazinin “Açık ve spor alanları” fonksiyonu iptal edilerek “Belediye hizmet alanı” ilan edilmesi istendi. Belediye hizmetlerinin daha etkin ve kapsayıcı bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla gerekli olan belediye hizmet alanı ihtiyacının karşılanması amacıyla bu plan değişikliğinin hazırlandığı bildirildi.

İMAR KOMİSYONU UYGUN BULMADI

Plan değişikliğine ilişkin kurumlardan görüş istendi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı, plan değişikliğiyle spor...