28 / 03 / 2024

küçükyalı avm

küçükyalı avm

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü, Maltepe Küçükyalı'da AVM ve otel yaptırıyor. Aydınevler Mahallesi sınırlarında inşa edilecek olan proje 48 bin 958 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek.

Küçükyalı AVM ve otel projesi 220 milyon lira maliyetle inşa ediliyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü, Maltepe Küçükyalı'da AVM ve otel yaptırıyor. Aydınevler Mahallesi sınırlarında inşa edilecek olan proje 48 bin 958 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek.

Rönesans Holding Küçükyalı AVM projesini hayata geçiriyor!

Rönesans Holdingin internet sitesinde yer alan bilgilere göre, 100 bin metrekarelik alana Küçükyalı AVM projesi ismi verilmiş. Projenin çok katlı bir alışveriş merkezi, kapalı ve açık hava eğlence alanları ve bir otelden oluşacağı belirtiliyor...

Küçükyalı Alışveriş Merkezi'nin inşaat çalışmalarının son görüntüleri!

Küçükyalı Alışveriş Merkezi 'nin inşaat çalışmaları www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Küçükyalı AVM nerede?

Rönesans GYO, İstanbul Maltepe Yenikariye Mahallesi, 121 ada, 8 ve 9 nolu parsellerde geliştirilecek olan ofis projesinin 9 nolu parseldeki C bloğu için "Yapı Ruhsatı" aldı...

Nidapark Küçükyalı Cadde fiyat!

Nidapark Küçükyalı Cadde fiyatları metrekare bazında  2 bin 768 TL'den başlıyor. Projede 140 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. 

Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları!

Nidapark Küçükyalı'da cadde dükkanlar açık artırmaya girmeden ihalesiz olarak satılacak. Peki Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları ne kadar? diyorsanız işte yanıtı..

Nidapark Küçükyalı'nın cadde dükkanları satışta!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Tahincioğlu, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan 92 dükkandan 61’ini satışa sunuyor. 

Nidapark Küçükyalı'da 84 ay 0 faiz!

1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birime yer verilen Nidapark Küçükyalı projesinde 84 ay 0 faiz kampanyası başladı..

Nidapark Küçükyalı 63 dükkan değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nidapark Küçükyalı projesi kapsamında yer alan 63 adet dükkanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Küçükyalı Karayolları arazisinde park alanı arttırıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğü, 1. Bölge Müdürlüğü Küçükyalı Yerleşkesi'nin yer aldığı 118 bin 849 metrekarelik arazi, özelleştirme kapsamına alınarak 2014 yılında TOKİ'ye devri gerçekleştirilmişti. 

Nidapark Küçükyalı örnek daireleri ve satış ofisinin tasarımı Gönye Proje Tasarım'a ait!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin örnek daire ve satış ofislerini tasarladı...

Küçükyalı Akpınar Sitesi’nde yüzde 19’a varan indirim fırsatı!

Mono Mimarlık İnşaat, 11 milyon TL’lik yatırımla Küçükyalı İnceyol Sokak'ta hayata geçirdiği Akpınar Sitesi'nde yüzde 19'a varan indirim imkanı sağlıyor.

Emlak Konut Küçükyalı'daki arsasının değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut İstanbul Maltepe Küçükyalı'daki 16773 ada 4 parsel için hazırlatılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Nidapark Küçükyalı'nın 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konu GYO güvencesiyle, Tahincioğlu imzası ile hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı'nın 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Ünlü Portföy'den Nidapark Küçükyalı'ya 45 milyonluk yatırım!

Ünlü Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Nidapark Küçükyalı projesine 45 milyon TL’lik yatırım yaptı.

Nidapark Küçükyalı'da ev sahibi olmak çok kolay!

Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen "Şimdi al 2019'da öde" kampanyası"na destek veren Tahincioğlu, kampanyaya Nidapark Küçükyalı ile katılıyor..

Nidapark Küçükyalı Konutları fiyat listesi!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı'da anahtar teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.  İşte Nidapark Küçükyalı Konutları fiyat listesi...

küçükyalı avm Haberi

küçükyalı avm


Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü, Maltepe Küçükyalı'da AVM ve otel yaptırıyor. Aydınevler Mahallesi sınırlarında inşa edilecek olan proje 48 bin 958 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek.


214 bin metrekarelik kapalı yapı alanına sahip olacak olan projede 5 katlı AVM ve 9 katlı otel bulunacak. Otel 228 oda ve 456 yatak kapasitesine sahip olacak. AVM 103 bin 670 metrekare, otel ise 16 bin 100 metrekare kapalı alana sahip olacak. Projedeki otopark büyüklüğü ise 94 bin 230 metrekare olacak.


Toplam yatırım bedeli 220 milyon lira olan Küçükyalı AVM ve Otel projesinin ortalama ekonomik ömrü 50 yıl olarak öngörülüyor. 24 ayda tamamlanması beklenen projedeki AVM bölümünü günde 25 bin 610 kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Projede otopark için ayrılan kapasite ise 2 bin...