29 / 03 / 2024

kudüsde inşa çalışmalarında ne yapıldı

kudüsde inşa çalışmalarında ne yapıldı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Kudüs'te yerleşim birimi inşa çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.Netanyahu, Aşdod'da yapımına başlanan limanın temel atma töreninde yaptığı konuşmada,başka limanların da inşa edileceğini söyledi.

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası ne zaman çıkacak? 18 Temmuz 2022 EYT çalışmalarında son durum ne?

Primini doldurmuş milyonlarca EYT mağduru için çalışmalar hız kazandı. Bakan Vedat Bilgin’in açıklamaları sonrasında gözler EYT mağdurları için yapılması planlanan düzenlemeye çevrildi. Peki EYT yasası ne zaman çıkacak? İşte detaylar…

EYT yasası çıkacak mı? 16 Temmuz 2022 Emeklilikte Yaşa Takılanlar çalışmalarında son durum ne?

Milyonlarca EYT’li için çalışmalar hız kazandı. Bakan Vedat Bilgin’in açıklamaları sonrasında gözler EYT mağdurları için yapılacak düzenlemelere çevrildi. Peki EYT yasası ne zaman çıkacak? İşte detaylar…

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları devam ediyor! İşte son durum

Mersin'in Gülnar ilçesine yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İşte santral inşaatında son durum...

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Afet bölgelerinde inşa edilen konutlar 1 sene içerisinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaşanan sel felaketi sonrasında Bozkurt, Abana ve Ayancık'ta yıkım ve inşa çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. 

Kanal İstanbul'un imar çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un çevresi için düzenlenen imar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İşte çılgın projenin imar çalışmalarında son durum. 

Galataport projesinin inşaat çalışmalarında son durum ne?

Galataport projesi dünyanın en özel yerlerinden biri olan, İstanbul'un merkezi Karaköy sahilinin 1.2 kilometre uzunluğundaki kıyısında hayata geçiriliyor. Peki projenin çalışmalarında son durum ne? Genel Müdür Erdem Tavas, projedeki son durumu paylaştı...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaat çalışmalarında son durum!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Projede fiziki gerçekleşme yüzde 41'e ulaştı. 

Van Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Van'da hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Emin Bilmez, Van Millet Bahçesi'nde inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

kudüsde inşa çalışmalarında ne yapıldı Haberi

kudüsde inşa çalışmalarında ne yapıldı

Negev ve Galilee (Celile) bölgesiyle bağlantının sağlanması için otoban ve tren yolu inşaatlarının süreceğini dile getiren Netanyahu, "Ebedi başkent" olarak nitelendirdiği Kudüs'te de yerleşim birimi inşa çalışmalarının süreceğini ifade etti.

"Kudüs'teki inşa çalışmalarının barışı zora soktuğu yönündeki açıklamalara" ilişkin Netanyahu, "Esasında söz konusu iddialar, barışı zora sokuyor" dedi.

Netanyahu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu söylemler, gerçeklikten tamamen uzak ve Filistinliler arasında yanlış bir algının yayılmasına neden oluyor. 


Ebu Mazen (Mahmud Abbas), Kudüs'te Yahudilerin öldürülmesini teşvik ettiğinde, uluslararası toplum sessiz kalmakta ama biz Kudüs'te yapılaşma faaliyetleri yürüttüğümüzde sesini yükseltmekte. Bu çifte standardı kabul etmiyorum. Nasıl ki Fransızlar Paris'te, İngilizler Londra'da inşaat yapabiliyorsa, İsrailliler de Kudüs'te inşa faaliyetleri yürütebilir. Kudüs'teki inşa çalışmalarına devam edeceğiz."