19 / 04 / 2024

Kullar İnşaat basın toplantısı ne zaman

Kullar İnşaat basın toplantısı ne zaman

Kullar İnşaat ve İLF ortaklığı tarafından 2014 yılı değerlendirmesi ve 2015 yılı hedeflerinin duyurusu amacıyla 20 Mayıs 2015 Çarşamba günü IZAKA Restaurant’ ta bir basın toplantısı düzenlenecek.

Kullar İnşaat basın toplantısı 21 Mayıs'ta!

İletişim danışmanlığını yürüttüğümüz Kullar İnşaat ve İLF ortaklığı tarafından 2014 yılı değerlendirmesi ve 2015 yılı hedeflerinin duyurusu amacıyla 21 Mayıs 2015 Perşembe günü basın toplantısı düzenliyor.

Kullar İnşaat 2015 yılı hedeflerini açıklayacak!

Kullar İnşaat 2014 yılı değerlendirmesi ve 2015 yılı hedeflerini basınla bir araya geleceği toplantı da açıklıyor. Kullar İnşaat Bölüm Başkanı Ali Kul, gelecek projeleri ve mevcut projeleri hakkında bilgi verecek.

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çay tarafından kuruldu. 

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Maruf Haznevi tarafından kuruldu. 

Avcılar İnşaat Caddebostan basın lansmanı 4 Nisan'da!

Avcılar İnşaat'ın İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçireceği Caddebostan projesi basına lanse edilecek. 

Torkam İnşaat basın daveti ertelendi!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın toplantısı düzenliyor. 

Mimaroba Lavinya City ev fiyatları 2018!

Kullar İnşaat imzası taşıyan Lavinya City Büyükçekmece ödeme planı kapsamında  yüzde 30 peşinat vererek yüzde 20'si 24 ay vade farksız olarak ödenebiliyor..

Esta İnşaat Benesta Basın Ekspres teslim!

Esta İnşaat Benesta Basın Ekspres teslim tarihi 12 Nisan 2019 olarak belirlendi. Proje 17 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Esta İnşaat Basın Ekspres satış ofisi!

Esta İnşaat Basın Ekspres projesinde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Tek blok olarak planlanan projede 1+0 ve 1+1 daireler bulunuyor...

Esta İnşaat Basınekspres teslim tarihi!

Esta İnşaat Basınekspres teslim tarihi Ağustos 2019 yılı olarak belirtiliyor. Esta Basınekspres projesinde konut, ofis ve dükkanlar yer alıyor...

Basın Ekspres Yolu inşaat projelerinin gözdesi oldu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan, bugünkü yazısında Basın Ekspres Yolu'nun inşaat projeleriyle nasıl değerlendiğini açıkladı. İşte o haber...

Okkalar İnşaat basın toplantısı 7 Mart'ta!

İnşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Okkalar İnşaat, 2017 yılında 4 yeni projeyi hayata geçiriyor.

Artaş İnşaat yıl sonu değerlendirme basın toplantısı yarın!

Artaş İnşaat'ın 2016 yılını değerlendireceği ve 2017 yılını için yeni yatırımlarından bahsedeceği yıl sonu değerlendirme basın toplantısı yarın gerçekleşecek.

Lavinya City Büyükçekmece ödeme planı!

Kullar İnşaat imzasını taşıyan Lavinya City Büyükçekmece projesinde 305 adet konut ve 17 adet dükkan yer alıyor.

Kullar İnşaat basın toplantısı ne zaman Haberi

Kullar İnşaat basın toplantısı ne zaman

Kullar İnşaat ve İLF ortaklığı tarafından 2014 yılı değerlendirmesi ve 2015 yılı hedeflerinin duyurusu amacıyla 20 Mayıs 2015 Çarşamba günü IZAKA Restaurant’ ta bir basın toplantısı düzenlenecek.


İLF ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Kullar İnşaat Bölüm Başkanı Ali Kul ve Proje Geliştirme Danışmanı Mehmet Turanlı’nın katılacağı toplantıda, yeni projeleri ve hedeflerini...