29 / 03 / 2024

kum seyahat organizasyon

kum seyahat organizasyon

Kum Seyahat Organizasyon ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, 22 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Tekin Kaz, Ekrem Çağrı Çalı ve Mahmut Öztop ortaklığıyla kuruldu...

Feza Seyahat Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Feza Seyahat Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahöet Akdemir tarafından kuruldu.

Healthist Sağlık Ve Turizm Seyahat Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Healthist Sağlık Ve Turizm Seyahat Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Ekiyor tarafından kuruldu.

Pirçek Turizm Otelcilik Seyahat Acentası Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirçek Turizm Otelcilik Seyahat Acentası Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Pirçek tarafından kuruldu.

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. Üsküdar'da Dilek Edanur Tamrak tarafından kuruldu.

Dise Turizm Seyahat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dise Turizm Seyahat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Dinçer Gümrükçü ve Şeref Kamil Aral ortaklığında kuruldu.

Nuatour Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuatour Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Fasıla Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fasıla Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sıla Turan tarafından kuruldu.

Mutol Turizm Acentelik İnşaat Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutol Turizm Acentelik İnşaat Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yünlü ve Othman A A Mubarak ortaklığında kuruldu.

Golden Horse Turizm Seyahat Organizasyon Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horse Turizm Seyahat Organizasyon Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Aksoy tarafından kuruldu.

Masro Otelcilik Turizm Seyahat Organizasyon Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masro Otelcilik Turizm Seyahat Organizasyon Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar2da 400 bin TL sermaye bedeli ile Engin Şen ve Osams Zeinhom H aly ortaklığında kuruldu.

Oltre Seyahat Turizm Organizasyon Danışmanlık Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oltre Seyahat Turizm Organizasyon Danışmanlık Nakliye Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Gören tarafından kuruldu.

Mask Turizm Seyahat Ve Eğitim Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mask Turizm Seyahat Ve Eğitim Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Hanife Dölen tarafından kuruldu.

Seyyah Organizasyon Otelcilik Seyahat Gıda İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Seyyah Organizasyon Otelcilik Seyahat Turizm Otomotiv Bilgisayar Gıda İnşaat Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kutlu ve M. Abdurrahman Dinçer tarafından tarafından kuruldu.

kum seyahat organizasyon Haberi

kum seyahat organizasyon

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Yurt  içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat  acenteleri kurabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Sultanahmet Alemdar Mahallesi Yerebatan Caddesi NO:30/A adresinde faaliyete geçirildi. 22 Şubat 2013  tarihinde faaliyete geçen firma,Tekin Kaz, Ekrem Çağrı Çalı ve Mahmut Öztop ortaklığıyla...