19 / 04 / 2024

kum seyahat şirketi

kum seyahat şirketi

Kum Seyahat Organizasyon ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, 22 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Tekin Kaz, Ekrem Çağrı Çalı ve Mahmut Öztop ortaklığıyla kuruldu...

Alman seyahat şirketi TUI, İngiltere’de 48 şubesini kapatacak!

İngiltere’nin en büyük seyahat şirketi konumunda olan TUI, İngiltere’de 48 şubesini kapatma kararı aldı...

İngiliz seyahat şirketi battı!

Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden biri olan  İngiliz tur operatörü Thomas Cook, şirketi kurtarmak için yapılan son dakika görüşmelerinden sonuç alınamaması üzerine resmen battı.

Sia Seyahat Acenteliği Turizm Taşımacılık Otomotiv Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sia Seyahat Acenteliği Turizm Taşımacılık Otomotiv Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Hüseyin Köse ve Tuğba Kum ortaklığında kuruldu.

Vural Öger iflasını istedi!

Almanya merkezli seyahat şirketi Öger Turizm'in sahibi Vural Öger'in Münih'teki bir mahkemeye iflas başvurusunda bulunduğu bildirildi

Ozone Team Seyahat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozone Team Seyahat ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Abdulbast .Alı.A Asharaharı ve M.Najıb Ramadan Musbah ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Fatih, Mesihpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Karnaval Seyahat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karnaval Seyahat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Arslan ve Ahmed Mahmoud Mohamed Sayed Ahmed ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Marmary 2 Şubesi açıldı!

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Marmary 2 Şubesi, Zafer Demirdağ Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile, 10 Eylül'de açıldı.

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Marmary 1 Şubesi açıldı!

Marmary Star Turizm Seyahat Bilişim İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Marmary 1 Şubesi, Burhan Yıldız Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile, 10 Eylül'de açıldı.

Kardelen Taşımacılık Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen Taşımacılık Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi, Osman Kuşkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Fatih'de kuruldu.

Alhamdou Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhamdou Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Alhamdou tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Eylül 'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Receppaşa Caddesi 'nde kuruldu.

Ekip Turizm Anonim Şirketi İstanbul Vision Seyahat Acentası İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Ekip Turizm Anonim Şirketi İstanbul Vision Seyahat Acentası İstanbul Merkez Şubesi, Hüseyin Kurtoğulları tarafından 900 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde açıldı.

Can Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Can Akkuş tarafından 60 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Mustafa Kemal Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Uras Suha İnşaat Turizm Seyahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uras Suha İnşaat Turizm Seyahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suha Saral ve Saniye Uzun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Mahallesi'nde kuruldu.

kum seyahat şirketi Haberi

kum seyahat şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Yurt  içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat  acenteleri kurabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Sultanahmet Alemdar Mahallesi Yerebatan Caddesi NO:30/A adresinde faaliyete geçirildi. 22 Şubat 2013  tarihinde faaliyete geçen firma,Tekin Kaz, Ekrem Çağrı Çalı ve Mahmut Öztop ortaklığıyla...