18 / 04 / 2024

kumbahçe içmeler mevkii imar planları

kumbahçe içmeler mevkii imar planları

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Kumbahçe Mahallesi, İçmeler Mevkii Yat Limanı, Kayıkhane, Yat Bakım ve Çekek Yeri (Yat Lift İskelesi) 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları 25 Nisan'da askıya çıktı...

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Çiftçilere son dakika müjdesi! Ayçiçeği üreticilerine Trakya Birlik'ten ton başına 1.100 TL destek verilecek!

Trakya Birlik, 31 Temmuz 2022'de sona erecek olan 2021-2022 kampanya döneminde ürün teslim eden ortaklarına yüzde 40 yağlı ayçiçeği için ton başına fiyat farkı vereceğini duyurdu. 

BM: Dünya en ciddi gıda, enerji ve ekonomik krizin eşiğinde

Birleşmiş Milletler 105 gün önce 24 Şubat Perşembe tarihinde başlayan Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle tüm dünyanın en ciddi gıda, enerji ve ekonomik krizin eşiğinde olduğunu açıkladı. Krizden dünyadaki hiçbir ülkenin etkilenmemesinin mümkün olmadığı ifade edildi.

Eşi vefat edenler dikkat! 2 ayda bir ödeniyor! Eşi vefat eden kadınlara kaç lira maaş veriliyor? Dul maaşı ne kadar oldu

Eşi vefat edenlere 2 ayda bir maaş ödeniyor. Peki eşi vefat eden kadınlara kaç lira maaş veriliyor? Dul maaşı ne kadar oldu? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Vatandaşa yağlık ayçiçeği desteği! Kime ne kadar verilecek, kimler faydalanabilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ayçiçek yağında oluşan aşırı fiyat artışları ve yetersiz stoklar nedeniyle harekete geçti. 'Elden gelen yelle ya da selle' felsefesinden yola çıkarak vatandaşa yağlık ayçiçeği desteği başlattı. Başvurular nereye yapılacak?

Ayçiçeği için kritik karar geldi! 4 ilde daha...

Bugünkü 31775 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla toplamda 4 şehir ve 7 bölge daha yağlık ayçiçeği ekimi destekleme kapsamına alındı.

Eşi çalışan emekli emlak vergisi öder mi?

Emlak vergisi muafiyet uygulamasından faydalanabilen kimseler arasında emekliler de yer alıyor. Peki, eşi çalışan emekli emlak vergisi öder mi?

Futbolcu Özer Hurmacı ile eşi arasında gayrimenkul krizi!

Eşiyle boşanma aşamasında olan futbolcu Özer Hurmacı'ya eşi Mihriman Hurmacı ile mahkemelik oldu. Mihriman Hurmacı, Özer Hurmacı'nın 20 gayrimenkulü olduğunu öne sürerek 50 bin TL katılma alacağı davası açtı. 

Okan Kemal Kitapçı ve eski eşi arasında villa krizi!

Ender Çikolata’nın eski sahibi Okan Kemal Kitapçı ile eski eşi Jülide Dinç, arasında villa krizi yaşanıyor. Jülide Dinç Tarabya'daki villanın yüzde 50'sinin kendisine ait olduğunu öne sürerek Kitapçı'ya dava açtı. 

Eşi istediği için dönen ev inşa etti!

Bosna Hersek’te yaşayan  Vojin Kusic isimli vatandaş,  eşi için dönen ev inşa etti. 

Sebahattin Girgin: Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık beni dolandırdı!

Son zamanlarda yaşadığı mağduriyetle gündeme gelen İş insanı Sebahattin Girgin yaptığı açıklamada, Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından dolandırıldığını iddia ederek, “4.5 milyon TL’ye bana ev sattılar. Tapuyu bir türlü alamadım. Ev daha sonra başkasına satıldı.” dedi.

Dünyada eşi benzeri olmayan bina: Genişliği 60 santim!

70 yıl önce iki kardeşin paylaşamadığı bir arsada inşa edilen bir bina görenleri hayrete düşürüyor. 60 santim genişliği bulunan binanın dünyada eşi benzeri bulunmuyor.

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

kumbahçe içmeler mevkii imar planları Haberi

kumbahçe içmeler mevkii imar planları


Muğla Bodrum İlçesi, Kumbahçe Mahallesi, İçmeler Mevkiinde 52 pafta, 177 ada, 10 nolu parselin kıyı kenar çizgisinin deniz tarafında bulunan mülga Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca 26 Mart 2009 tarihinde onaylanan ve 27 Mart 2009 tarih ve 2233 sayılı yazı ile dağıtımı yapılan Yat Limanı, Kayıkhane, Yat Bakım ve Çekek Yerine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı plan onama sınırı içerisinde değişiklik yapılmasını içeren Muğla İli, Bodrum İlçesi, Kumbahçe Mahallesi, İçmeler Mevkii Yat Limanı, Kayıkhane, Yat Bakım ve Çekek Yeri (Yat Lift İskelesi) 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama  İmar Planı Değişikliği ve İlavesi, 25 Nisan 2014 tarihinde askıya çıktı. İmar planları 26 Mayıs'ta askıdan inecek.


Askı tutanağı için