23 / 04 / 2024

Kuran İnşaat cnr

Kuran İnşaat cnr

Asrın Konutları ve Asrın Konakları projelerindeki son konutların satışlarına devam eden Kuran İnşaat CNR Emlak 2017’ye katıldı. 

Kuran Lojistik Hizmetleri Hırdavat Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Kuran Lojistik Hizmetleri Hırdavat Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eray Çamcı tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kuran İnşaat iki projesiyle CNR Emlak 2017’de!

Asrın Konutları ve Asrın Konakları projelerindeki son konutların satışlarına devam eden Kuran İnşaat CNR Emlak 2017’ye katıldı. 

Kuran Proje Geliştirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuran Proje Geliştirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Kuran tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Asrın Konutları satış ofisi!

Asrın Konutları satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Kuran İnşaat imzası ile hayata geçirilen Asrın Konutları 14 kattan oluşan tek blok halinde inşa ediliyor.

Kuran İnşaat Asrın Konutları iletişim!

Kuran İnşaat Asrın Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire teslimleri hemen gerçekleşen projede son 27 tane daire kaldı. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Asrın Konutları'nda metrekaresi 2 bin 100 TL'ye! Son 37 konut!

Kuran İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Asrın Konutları yüzde 60 oturuma ulaştı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler için, 15 Mayıs-15 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak bir kampanya başlatıldı...

Asrın Konutları'nda son 37 daire! Metrekaresi 2 bin 100 TL!

Kuran İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilen Asrın Konutları, şehir hayatının tam ortasında huzur ve konforu bir arada sunan Asrın Konutları sizleri 365 gün otel konforunda eşsiz bir yaşama davet ediyor...

Asrın Konutları'nda yeni yılın ilk kampanyası!

Kuran İnşaat, Asrın Konutları’ yla ev almayı düşünenlere çağrıda bulunuyor. Asrın Konutları, yatırımları kazanca dönüştürürken özel ödeme koşullarıyla kişiye özel planlamalar ile dikkat çekiyor. Asrın Konutları'nda yeni yılın ilk kampanyası...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Asrın Konutları'nda tapular hemen teslim ediliyor!

Kuran İnşaat, Asrın Konutları'ndan ev almayı düşünenlere kampanya hazırladı. Özel ödeme koşullarıyla kişiye özel planlamalar ile dikkat çeken projede hemen tapu teslim fırsatı da sunuluyor...

Asrın Konutları'nda fiyatlar düştü!

Kuran İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Asrın Konutları projesinde kalan son 16 daire için bir kampanya düzenlendi. Metrekare fiyatı 2 bin TL'den satışa sunulan dairelerin metrekare fiyatı bin 750 TL olarak belirlendi...

Asrın Konutları Kuran İnşaat'ın havadan son görüntüleri!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Asrın Konutları projesi 14 katlı tek blok halinde yükseliyor. Kuran İnşaat imzasyla Esenyurt'ta inşa edilen Asrın Konutları'nda toplam 258 adet konut bulunuyor

Kuran İnşaat cnr Haberi

Kuran İnşaat cnr

Asrın Konutları ve Asrın Konakları projelerinin satışlarına devam eden Kuran İnşaat CNR Emlak 2017’ye katıldı. 

İki projesinin yüzde 70’lik kısmının satışını tamamlayan Kuran İnşaat projelerin yüzde 30’luk kısımlarının satışına devam ediyor.

Asrın Konutları projesinde metrekare fiyatı 2 bin 750 TL, Asrın Konakları projesinde de metrekare birim fiyatı 10 bin 500 TL’den başlıyor.

Asrın Konakları projesi Beylikdüzü Yakuplu’da, Asrın Konutları projesi de Esenyurt’ta yer alıyor.

Ceren...