26 / 04 / 2024

Kuran İnşaat Asrın Konutları iletişim!

Kuran İnşaat Asrın Konutları iletişim!

Firma: Kuran İnşaat

Proje: Asrın Konutları

Kuran İnşaat Asrın Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire teslimleri hemen gerçekleşen projede son 27 tane daire kaldı. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor.



Toplam 254 tane daireye yer verilen  Asrın Konutları  Beylikdüzü Evleri  Kuran İnşaat  imzası ile inşa ediliyor. Projede satış süreci devam eden 27 konut bulunuyor. 


Kuran İnşaat Asrın Konutları iletişim için 0212 852 30 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projenin ödeme koşulları kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.


Beylikdüzü Asrın Konutları 'nda yer alan dairelerin büyüklükleri minimum 75 metrekare, maksimum ise 215 metrekare olarak dizayn edildi.


Yüzde 80 oturumlu ve iskanlı olan Asrın Konutları 14 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Proje 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor.


Esenyurt Asrın Konutları'nın sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, mescid, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, buhar odası, toplantı odaları ve Türk hamamı yer alıyor. Projede 19 adet sosyal tesis bulunuyor. 


Asrın Konutları ulaşım: Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı Kuran 2 Apartmanı Megakent Beylikdüzü/İstanbul.


Kuran İnşaat Asrın Konutları iletişim

Telefon: (0212) 852 30 30

Web Adresi: www.kuraninsaat.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön