26 / 04 / 2024

Asrın Konutları güncel fiyatlar

Asrın Konutları güncel fiyatlar

Kuran İnşaat Asrın Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire teslimleri hemen gerçekleşen projede son 27 tane daire kaldı. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor.

Geleceğin aracı Hyundai Staria Ekim fiyat listesini güncelledi! Hyundai Staria güncel fiyatı ne kadar?

Geleceğin aracını tasarlayan Hyundai, Staria modeliyle büyük ilgi gördü. Hyundai, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyatını belirlerken, ‘geleceğin aracı’ Staria’nın da güncel yeni fiyatını açıkladı. 

18 Ağustos Cuma dolar ne kadar oldu? Dövizciye gitmeden önce herkes baksın! İşte güncel dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru fiyatlarındaki son durum haftanın son işlem gününde vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 18 Ağustos Cuma dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira? Bugün dolar ne kadar ? Dövizciye gitmeden önce herkes baksın! İşte güncel dolar/TL kuru.

20 Haziran Salı altın fiyatları güncel: Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL?

20 Haziran Pazartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Güncel altın fiyatları güne artışla başladı. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL? 20 Haziran Salı güncel altın fiyatları.

Son dakika altın bilezik fiyatları! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? Güncel altın bilezik fiyatları

Yıl sonuna sayılı günler kala, güncel altın fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde güncel altın bilezik fiyatları yoğun bir şekilde araştırılmaya devam ediyor. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 22 Aralık 2022 altın bilezik kaç TL?

Altın sahalara geri dönüyor! Elinde 1 gram bile altını olan acilen göz atsın! Güncel canlı altın fiyatları 4 Kasım 2022

Altın fiyatları son dakika gelişmeler, altın alıp satmak isteyen yatırımcılar tarafından takip ediyor.  Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yükselerek sahalara geri döndü. Elinde 1 gram bile altını olan hemen göz atsın! İşte güncel 4 Kasım 2022 altın alış satış fiyatı.  

Altın fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları görenlerin ağzını açık kaldı! Bakmayan kalmasın! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başlarken bugün de yatay seyrine devam ediyor. Altın fiyatları, resmen yerle bir oldu! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! Görmeyen kalmasın. İşte güncel altın fiyatları 25 Ekim 2022.

Altında son dakika! Yükseliyor! Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 güncel altın fiyatları

Haftanın son işlem gününde güncel altın fiyatları merak ediliyor. Merkez Bankası faiz kararıyla oranın 14 seviyesinde sabit tutulması ardından altın fiyatlarında hareketli grafik devam ediyor. Gram altın güne yüzde 0,11 artışla başladı. 24 Haziran 2022 canlı altın fiyatları...

Güncel altın fiyatları; gram altın, çeyrek altın, tam altın, ata altın ne kadar? 16 Mayıs 2022 altın fiyatları

16 Mayıs pazartesi günü canlı, güncel altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım atın, tam altın ve Ata Altın ne kadar? 22 ayar altın ne kadar? 16 Mayıs 2022 güncel canlı anlık altın fiyatları...

Citroen Jumper 27 Nisan 2022 güncel fiyat listesi

Araç tutkunları buraya. Citroen Jumper kolaylığı ve konforuyla meraklılarının karşısında. İşte Citroen Jumper'ın 2022 güncel fiyat listesi ve teknik özellikleri...

31 Mart altın fiyatları! Güncel çeyrek, yarım ve Ata altın fiyatları...

Milyonların yakından takip ettiği altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının onsu 1922 dolardan güne başlarken gram altın 911 lira seviyesinde işlem görüyor. Peki, altın fiyatları kaç lira oldu? 31 Mart 2022 güncel altın fiyatları...

Gebze Emlak Konutları güncel fiyat listesi 2019!

Gebze Emlak Konutları güncel fiyat listesi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daire tipleri mevcut.

Gebze Emlak Konutları güncel fiyat listesi 2019!

Gebze Emlak Konutları güncel fiyat listesi 2019 haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 0 faiz kampanyası sunuluyor.

Başkent Emlak Konutları güncel fiyat listesi Aralık!

Başkent Emlak Konutları güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede konutlar ve ticari alanlar bulunuyor.

Asrın Konutları güncel fiyatlar Haberi

Asrın Konutları güncel fiyatlar

Toplam 254 tane daireye yer verilen Asrın Konutları Beylikdüzü Evleri Kuran İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Projede satış süreci devam eden 27 konut bulunuyor. 


Kuran İnşaat Asrın Konutları iletişim için 0212 852 30 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projenin ödeme koşulları kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.


Beylikdüzü Asrın Konutları 'nda yer alan dairelerin büyüklükleri minimum 75 metrekare, maksimum ise 215 metrekare olarak dizayn edildi.


Yüzde 80 oturumlu ve iskanlı olan Asrın Konutları 14 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Proje 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor.


Esenyurt Asrın Konutları'nın sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, mescid, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, buhar odası, toplantı odaları ve Türk hamamı yer alıyor. Projede 19 adet sosyal tesis bulunuyor. 


Asrın...