25 / 04 / 2024

Özyurtlar İnşaat N City iletişim!

Özyurtlar İnşaat N City iletişim!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: N City

Özyurtlar İnşaat N City iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor...



Özyurtlar İnşaat N City iletişim bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. 


Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Ncity Esenyurt, Beylikdüzü'nde konumlandırılıyor. Ncity Esenyurt projesi ile  fitness center, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, buhar odası, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark gibi birçok olanak sunuluyor. 


Ncity Esenyurt projesinde toplamda 450 konut bulunuyor. 15 katlı 4 bloktan meydana gelen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler mevcut. 


Ncity Esenyurt fiyatları 99 bin liradan başlıyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler peşinat ödemesi sonrasından banka kredisinden yararlanabiliyor. proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için  Özyurtlar İnşaat  N City satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Özyurtlar İnşaat Ncity projesi kapsamında yer alan 1 oda 1 salon konutlar 70 metrekare, 2 oda 1 salon konutlar 85 metrekare ile 115 metrekare arasında, 3 oda 1 salon konutlar 135 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Ncity Esenyurt ne zaman teslim?

Ncity Esenyurt projesinin 2015 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


Özyurtlar İnşaat N City iletişim ve ulaşım bilgileri

Ncity adres: İncirtepe Mah. Balıkçı Yolu Cad. Esenyurt - İstanbul


Özyurtlar İnşaat N City iletişim


Telefon: 444 40 27 

Web adresi: www.ozyurtlar.com

Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön