19 / 04 / 2024

asrın konutları teslim tarihi

asrın konutları teslim tarihi

Kuran İnşaat Asrın Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire teslimleri hemen gerçekleşen projede son 27 tane daire kaldı. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor.

Esenyurt Asrın Konutları iletişim!

Esenyurt Asrın Konutları iletişim için 0212 852 30 30 numaralı telefonu arayarak projenin satış ofisi ile görüşme yapabilirsiniz. Asrın Konutları Esenyurt'ta teslimler yarın itibariyle başlıyor...

Asrın Konutları'nda teslimler yarın yapılıyor!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa edilen Asrın Konutları'nda teslimler yarın başlıyor. Metrekaresinin 2 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor...

Asrın Konutları nerede?

Asrın Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde krokili ve adresli bir şekilde yer alıyor...

Kuran İnşaat Asrın Konutları'nda 212 bin liraya 2+1 daire!

Esenyurt'ta yer alan Kuran İnşaat'ın projesi Asrın Konutları'nda daire teslimleri Şubat 2013'te yapılıyor. Projede fiyatlar 127 bin liradan başlıyor...

Esenyurt Asrın Konutları'nda 40 vade farksız taksit! 118 bin TL!

Kuran İnşaat tarafından yapılan Esenyurt Asrın Konutları projesinde yüzde 50 peşinatla 40 ay sıfır faizle vade uygulanıyor

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? 

Aykal İnşaat tarafından Adana'da hayata geçen Aykal Nirvana projesinde yaşamın ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? İşte detaylar...

Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarının teslim tarihlerine ilişkin açıklama yaptı. Peki, Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek? İşte detaylar...

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları teslim edildi!

Giresun Dereli'de; Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, hak konutlarını evlerini teslim etti.

Diyarbakır Yenişehir'de 33 hak sahibine konutları teslim edildi!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki iki mahallede 44 hektarlık alandaki 943 yapıda 5 etap şeklinde start verilen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde, 33 hak sahibine TOKİ tarafından inşa edilen konutların anahtarları teslim edildi. 

Şırnak'ta terör mağdurlarının evleri teslim edilmeye başlandı!

Şırnak'ta Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapılan 5 bin 716 konuttan bin 423'ünün inşaatı tamamlandı. İlde terör saldırısı yüzünden evleri yıkılan veya kullanılmayacak halde olan kişilerin konutları teslim edilmeye başlandı.

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarına konutları teslim edilecek!

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarını sevindirecek haber geldi. TMSF Başkanı Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarının konutlarını teslim etmek için Alman firması Drees&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla anlaşma sağlandığını bildirdi.

İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi!

Dap Yapı'nın İzmir Bornova'da hayata geçirdiği projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor. İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi ne zaman?

Gördes Sosyal Konutları teslim edildi!

Gördes Belediyesi Sosyal Konutlarının anahtar teslim töreni ile Şehir İçi Doğalgaz Hattı Temel atma töreni yapıldı.

Meydan Ardıçlı Özyurtlar Konutları teslim tarihi!

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan Meydan Ardıçlı projesi İstanbul Esenyurt'ta konut ve ticari alanlar şeklinde yükseliyor. Peki Meydan Ardıçlı Özyurtlar Konutları teslim tarihi ne zaman?

TEM Avrasya Konutları teslim tarihi!

Toplam 612 daire ve 3 dükkandan meydana gelen TEM Avrasya Konutları kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. İşte TEM Avrasya Konutları teslim tarihi...

asrın konutları teslim tarihi Haberi

asrın konutları teslim tarihi

Toplam 254 tane daireye yer verilen Asrın Konutları Beylikdüzü Evleri Kuran İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Projede satış süreci devam eden 27 konut bulunuyor. 


Kuran İnşaat Asrın Konutları iletişim için 0212 852 30 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projenin ödeme koşulları kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.


Beylikdüzü Asrın Konutları 'nda yer alan dairelerin büyüklükleri minimum 75 metrekare, maksimum ise 215 metrekare olarak dizayn edildi.


Yüzde 80 oturumlu ve iskanlı olan Asrın Konutları 14 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Proje 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor.


Esenyurt Asrın Konutları'nın sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, mescid, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, buhar odası, toplantı odaları ve Türk hamamı yer alıyor. Projede 19 adet sosyal tesis bulunuyor. 


Asrın...