19 / 04 / 2024

Kuran kurslarına bedava hazine arazisi tahsisi

Kuran kurslarına bedava hazine arazisi tahsisi

Kuran kurslarına bedava hazine arazisi tahsisine ilişkin yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmeliğe göre, dini amaçla açılan yurt ve pansiyonlara 49 yıllığına bedelsiz arazi verilebilecek.

Başkasına ait tapu nasıl sorgulanır? Tapu sahipleri hemen bakın! Tapunun kime ait olduğu öğrenilebilir mi?

'Bedava (ücretsiz) ada parsel sorgulama ve TC ile e-devlet web tapu kaydı ve başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?' sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Gümüş ''bedava' diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş yatırımcıları herkes bunu yapsın!

Altın ve dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, son günlerde hareketlilik içinde olan altın, dolar, gümüş fiyatlarına değindi. Özellikle gümüş yatırımcılarına seslene Memiş ''bedava'' diyerek uyardı.

Bayramda otobüsler bedava mı 2023? Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor. Peki, bayramda otobüsler bedava mı 2023? Otobüs, metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi? İşte detaylar...

Doğalgaz hangi ay bedava olacak? Bu ay doğalgaz faturası gelecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgazın ücretsiz olacağını açıklamasından sonra vatandaşlar "Doğalgaz hangi ay bedava olacak? Bu ay doğalgaz faturası gelecek mi?" sorularına yanıt arıyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

GSM şirketlerinden güzel haber! Bu kişilerin hattına bedava internet yüklenecek!

GSM şirketleri tarafından vatandaşın yüzünü güldürecek haberin detayları geldi. O haber birçok vatandaşı çok mutlu edecek. Peki GSM şirketleri ne duyurdu? Kiminle anlaşma yaptılar?

İslam Memiş ''buyurun gümüş bedava'' dedi! Fırtınayı koparttı!  Gelecek rekoru bir çırpıda açıkladı! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş 2023 yılında gümüşün yatırımcılarına kazandıracağını söyledi. Yatırımcılara alım fırsatlarını ''buyurun gümüş bedava''dediği zamanları hatırlattı. Fırtınayı koparttı! Gelecek rekoru bir çırpıda açıkladı...

İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'...

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün 2023 yılında da yükselişlerine devam etmesi bekleniyor. İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'... 29 Ocak 2023 gümüş ne kadar? 

Artık bu kadarına da pes dedirtti! Önceden bedavaydı! Şimdi fiyatı 50 TL’ye çıktı! Haberi alanlar çılgına döndü!

İnsanlar yıllardır kasaplardan bedava kemik alıyordu. Sokak hayvanlarına verilen kemikler de artık kasaplarda ücretli olarak satılmaya başladı. İşte detaylar...

Ziraat Bankası ile ev hayalinizi yarına bırakmayın! İşte Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı!

Ev alma hayali kuran vatandaşlar, bankaların konut kredisi faiz oranlarına göz atıyor. Ziraat Bankası’nın konut kredisi ile bugün evinize sahip olabilirsiniz. İşte detaylar!

Ehliyete yeni yılda dev zam geliyor! Ehliyet kursu ve ehliyet harçları tam bu kadar olacak! İşte o son dakika rakamları

Yeni yılla beraber, pek çok ürün ve hizmete zam gelecek. Bu zamların arasında sürücü kurs ücretleri de yer alıyor. Peki sürücü kurslarına ve ehliyet harçlarına ne kadar zam gelecek? Ehliyet kaç lira olacak? İşte ayrıntılar...

DeFacto’da 1 alana 1 bedava kampanyası devam ediyor! Defacto 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Defacto mağazalarında indirimler devam ederken marka mevcut kampanyasına son sürat devam ediyor. Defacto’da seçili ürünlerde yapacağınız alışverişte aynı ürünün ikincisi bedava. İşte Defacto 1 alana 1 bedava kampanyasının detayları..

''Gümüş altına kıyasla bedava'' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı gümüş yorumu geldi! Gümüşte flaş gelişme

Milyonlar yatırımcı için altın ve gümüş en kıymetli yatırım enstrümanları arasında yer alıyor. Fiyatlar kıyaslandığında gümüş altına göre bedava diyen İslam Memiş yatırımcıları uyardı. Altına yatırım yapamayanlar gümüş alıp kenara atıyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar?

Karaca’da 1 alana 1 bedava! Bu fırsat kaçmaz…

Karaca markası hali hazırda kampanyalarına devam ederken yeni bir kampanya yaptıklarını duyurdu. Marka web sitesinde sepette indirim, birlikte al kazan, 200 TL üzeri kargo bedava fırsatı ve evlilik paketleri gibi kampanyaları mevcut. Bu kampanyalar devam ederken kırmızı etiket kampanyasını başlatara

Kuran kurslarına bedava hazine arazisi tahsisi Haberi

Kuran kurslarına bedava hazine arazisi tahsisi

Hükümet tarafından torba yasayla Meclis'ten geçen Kuran kurslarına bedava hazine arazisi tahsisine ilişkin yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.


Yönetmeliğe göre Belediyeler ve İl Özel İdareleri de dahil kamuya ait arsa ve araziler, kuran kurslarına hatta dini amaçla açılan yurt ve pansiyonlara 49 yıllığına bedelsiz arazi verilebilecek. 


Maliye Bakanlığı'nın yayımladığı “Kamu Taşınmazları Üzerinde Eğitim Ve Yurt Faaliyetleri İçin Üst Hakkı Tesis Edilmesine İlişkin Yönetmelik” ismini taşıyan düzenlemeye göre, ücretsiz Hazine arazisi tahsisinden Diyanet'e bağlı kurslar, yurt ve pansiyonlar da yararlanabilecek.


Gençlik ve Spor, Maliye ve Milli Eğitim bakanlarının onay verdiği vakıflara arsa ve araziler bedava verilecekken Hazine arazisinden yararlanacak vakıf okulları ve yurtları ile dini kurslar için Milli Eğitim Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı'nın uygun görüşü istenecek.


Yönetmeliğe göre, Hazine arsa ve arazilerinin...