19 / 04 / 2024

kurban bayramı ikramiyeleri

kurban bayramı ikramiyeleri

Kamu işçilerine her sene ilave tediye (ikramiye) ödeniyor. Bu yılki ilave ikramiye ödemelerinin detayları da resmen belli oldu. Açıklanan detaylara göre, 1 milyon kamu işçisi ilave ikramiye ödemelerini Kurban Bayramı öncesi alıyor.. Peki işçilere ne kadar ilave ikramiye ödemesi verilecek?

Emeklilere bayram öncesi müjde! Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? 

Kurban bayramı öncesi yatacak ikramiyelerle ilgili detayları merak eden emekliler, ikramiyelerle alakalı araştırmalarına süratle devam ediyor. Peki bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak?

2023 bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Bayram ikramiyeleri yükselecek mi?

Kurban Bayramı yaklaşırken emekli bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağına dair araştırmalar hız kazandı. Emekliler ikramiyelerini almak için gün sayarken, bir yandan da “Bayram ikramiyeleri yükselecek mi?” sorusuna yanıt aranıyor.

Kurban Bayramı emekli ikramiyesine zam mı geldi? Emekli Bayram ikramiyesi ne kadar oldu?

Kurban Bayramına kısa bir zaman kala bayram ikramiyeleri vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor. Peki, bayram ikramiyesi hesaplara ne kadar yatacak? İşte detaylar...

2023 bayram ikramiyeleri hangi tarihte yatacak? Kurban Bayramı ikramiyeleri ve maaşlar ne zaman yatacak?

Kurban Bayramı ikramiyesinin tarihleri vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Bu sene Kurban Bayramı, 28 Haziran ile 1 Temmuz tarihleri arasında idrak edilecektir. Peki 2023 Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak? 2022 Kurban Bayramı ikramiyesini kim, hangi gün alacak?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala 14 milyona yakın emekli vatandaşın merakla beklediği emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bakanlık, ikramiyelerin ne zaman hesaplara yatırılacağını açıkladı. Peki, 2022 Kurban Bayramı öncesi emekli ikramiyesi ne kadar olacak? İk

Kurban Bayramı ikramiyeleri hesaplara yattı mı? 2022 Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Kurban Bayramı ikramiyesi vatandaşların gündeminde yer alıyor. 2022 Kurban Bayramı ikramiyelerin hesaplara yatıp yatmadığı araştırılıyor. İşte detaylar!

Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar oldu?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala milyonlarca emekli "Emekli ikramiyesi ne kadar, emekli ikramiyeleri ne zaman yatırılacak?" sorusuna yanıt arıyor. İşte emeklilerin bayram ikramiyelerine dair detaylar...

2022 emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman verilecek?

2022 emekli bayram ikramiyesinin ne zaman verileceği vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki 2022 emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? İşte detaylar!

Emekli bayram ikramiyesi kaç lira olacak? Kurban Bayramı ikramiyesinde son dakika! Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Emekli bayram ikramiyesinin hesaplara yatacağı tarih ve kaç lira ödeneceği merak konusu oldu. Peki emkli Kurban Bayramı ikramiyesi kaç TL olacak? Bayram ikramiyesi ne kadar ödenecek? İşte milyonlarca emekli vatandaşın merak ettiği o soruların cevapları...

Bayram ikramiyeleri 3000 TL mi olacak? Eğer bu olursa emeklilerin yüzü gülecek…

Emeklilerin yüzünü güldürecek bir formül ortaya atıldı. Ramazan ve Kurban bayramlarında olmak üzere yılda 2 kez ödenen bayram ikramiyeleri için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Normalde bin 100 TL olarak ödenen ikramiyelere zam yapılması talep ediliyor.

Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatar? Ramazan bayramı ikramiyesi ne kadar?

Ramazan ve Kurban bayramlarında olmak üzere yılda ikişer kez ödenen 1100 Türk lirası bayram ikramiyeleri için gelebilecek son dakika haberler, bu ücretten yararlananların radarında yer alıyor. Peki emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatar? Bayram ikramiyesi ne kadar? İşte detaylar…

Emeklilere Kurban Bayramı ikramiyeleri ödenmeye başlandı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca 17-29 Temmuz 2020 tarihlerinde ödeneceği belirtilen Kurban Bayramı ikramiyeleri, bugün emeklilerin hesaplarına yatırılıyor.

NCity AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

NCity AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, NCity AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? NCity AVM bayramda kaça kadar açık? NCity AVM bayramda kaçta açılacak?

kurban bayramı ikramiyeleri Haberi

kurban bayramı ikramiyeleri

Yaklaşık olarak 1 milyon kamu işçisine ilave tediye (ikramiye) ödemeleri Kurban Bayramı öncesi verilecek. Şimdi milyonlarca kişi bu ikramiyelerinin ne zaman yatacağını merak ediyor ve araştırıyor. 

Peki işçilere ne kadar ilave ikramiye ödemesi verilecek? İkramiyeler ne zaman yatacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Sabah gazetesinden Hazal Ateş'in haberine göre, kamuda çalışan işçilere bu sene ek ödemenin 1. yarısı 4 Temmuz tarihinde, ikinci yarısı da 16 Aralık'ta yapılacak. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, maden işletmelerinin yeraltı işlerinde kamu çalışanlarına ilave tediyenin tamamı da 23 Aralık tarihinde verilecek. Açıklanan resmi rakamlara göre, asgari ücretli bir işçinin 13 günlük ikramiyesi 2 bin 168 TL şeklinde olurken, ücret arttıkça bu tutar da artış gösteriyor.

Açıklanan detaylara göre, kamu işçilerine her sene ilave...