19 / 04 / 2024

kurban

kurban

2022 Kurban Bayramı’na artık sayılı günler kaldı. Kurban ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar, kurbanlık fiyatlarındaki son durumu öğrenmek istiyor. İşte merak edilen o detaylar!

Kurban fiyatlarında son durum! Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurbanlık almayan vatandaşlar, kurbanlık fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. İşte kurbanlık fiyatlarına dair son durum!

Banka kredisi ile kurbanlık alınır mı? Kredi kartı ile kurbanlık kesilir mi?

Banka kredisi ya da kredi kartı ile kurbanlık alınır mı? vatandaşlar bu soruyu bayram yaklaşırken sormaya başladılar. İşte merak edilen detaylar!

Kurbanlık alacaklar dikkat! Fiyatlar uçtu: Büyükbaş, küçükbaş kurban fiyatları ne kadar? 

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla vatandaşlar hazırlıkları tamamlandı. 2022 güncel kurbanlık fiyatları ne kadar? Küçükbaş kurbanlıklar kaç lira? Büyükbaş kurbanlıklar ne kadar oldu?

Kurbanlık fiyatları açıklandı mı? Kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurbanlık fiyatları, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar!

Otobüs biletlerine yeni dönem! Otobüs biletleri ne kadar oldu?

Otobüs biletleri vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Yaz tatilinin gelmesiyle otobüs biletlerine rağbet arttı. Durum böyle olunca otobüs biletlerinde bazı değişikliklerde peş peşe geldi. İşte detaylar!

Kurban fiyatları belli oldu mu? En düşük kurban fiyatı ne kadar?

Kurban fiyatları, bayrama az bir zaman kala araştırılmaya başlandı. 2022 yılının en düşük ve en yüksek kurban fiyatları şu sıralarda kurbanlık alacak vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte kurbanlık fiyatlarına dair detaylar!

Kurban Bayramı öncesi büyük destek! Çocuklara bayramlık parası dağıtılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi 20 bin çocuk için 300’er TL’lik destek çekleri dağıtacağını duyurdu.

İl il küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları! Kurbanlık fiyatları belli oldu mu 2022?

Kurbanlık fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurbanlık fiyatları gündemdeki yerini alıyor. İşte kurban fiyatlarına dair detaylar!

Kurban Bayramı öncesi üzücü haber! Vatandaşlar hazırlıklı olsun. En ucuz büyükbaş hayvanın fiyatı dudak uçuklattı

Kurban Bayramı öncesi büyükbaş ve küçükbaş fiyatları merak konusu oldu. Ağrı’daki besiciler kurbanlık fiyatlarıyla ilgili kötü haberi verdi.

Kale Center Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Kale Center hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Kale Center Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Kale Center bayramda kaça kadar açık? Kale Center bayramda kaçta açılacak?

Laura AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Laura AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Laura AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Laura AVM bayramda kaçta açılacak? Laura AVM bayramda kaça kadar açık?

Kadir Has AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Kadir Has AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Kadir Has AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Kadir Has AVM bayramda kaça kadar açık? Kadir HasAVM kaçta açılacak?

İzmir Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İzmir Park AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İzmir Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı? İzmir Park AVM bayramda kaça kadar açık? İşte İzmir Park AVM bayram mesaisi...

İstwest Meydan Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstwest Meydan hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İstwest Meydan Kurban Bayramı 2015'te açık mı? İstwest MeydanAVM bayramda kaça kadar açık? İstwest Meydan bayramda kaçta açılacak?

İstinye Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul’un Sarıyer ilçesinin Maslak semtinde yer alan İstinye Park haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İstinye Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı? İstinye Park bayramda kaçta açılıyor?

İstinye Maxi Center Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstinye Maxi Center hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Maxi Center İstinye İstinye Maxi Center Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Maxi Center İstinye bayramda kaça kadar açık? Maxi Center İstinye bayramda kaçta açılıyor?

İstanbul Outlet Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Outlet Park AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İstanbul Outlet Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı? İstanbul Outlet Park AVM kurban bayramında kaça kadar açık? İstanbul Outlet Park AVM bayramda kaçta açılacak?

İstanbul Optimum Outlet Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Optimum Outlet hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İstanbul Optimum Outlet Kurban Bayramı 2015'te açık mı?İstanbul Optimum Outlet bayramda kaça kadar açık? İstanbul Optimum Outlet AVM bayramda kaçta açılıyor?

İstanbul Akvaryum Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Akvaryum, haftanın her günü saat 10:00'da açılıyor. İstanbul Akvaryum her gün saat 20:00'de kapanıyor. Peki, İstanbul Akvaryum Kurban Bayramı 2015'te açık mı? İstanbul Akvaryum, bayramda kaçta açılır?

İkea Bornova Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İkea İzmir hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İkea Bornova Kurban Bayramı 2015'te açık mı? İkea İzmir bayramda kaçta açılır?

İkea Bursa Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İkea Bursa hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İkea Bursa Kurban Bayramı 2015'te açık mı? İkea Bursa bayramda kaçta açılacak? İkea Bursa bayramda kaça kadar açık?

İKEA Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İKEA hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İKEA Kurban Bayramı 2015'te açık mı? İKEA bayramda kaça kadar açık? İKEA Kurban Bayramı'nda kaçta açılacak?

kurban Haberi

kurban

Kurban Bayramı için ülkenin her köşesinde yaşanan hareketlilik devam ediyor. Kurban kesecek vatandaşlar, il il kurbanlık fiyatlarını araştırıyor.

Peki kurbanlık fiyatlarındaki son durum nedir? 2022 kurban kesim noktaları nerelerde? İşte bu ve daha pek çok sorulan soruların yanıtları…

2022 KURBANLIK FİYATLARI

2022 Kurban Bayramı'na az bir süre kala kurbanlık fiyatları araştırılıyor. Kurbanlık fiyatlarının büyükbaş kurbanlıklar 60-70 bin TL arasındayken, küçükbaş kurbanlıklar fiyatları da ortalama 3-4 bin lira arası değişiyor.

İzmir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Osman Civil, kırmızı ette genel olarak maliyet kaynaklı fiyat artışları ile tüketimde yaşanan düşüşün piyasada bir denge sağladığını aktarırken, yem maliyetleri yüzünden üreticinin yaz sonu anaç hayvanları kesime götürerek üretimden uzaklaşacağını açıkladı.

İL İL KURBAN FİYATLARI NEDİR?

İstanbul'da küçükbaş hayvanlar, cinsine ve ağırlığına göre 2 bin 800 TL'den başlayıp...