19 / 04 / 2024

küre dağları milli parkı konaklama

küre dağları milli parkı konaklama

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından KOBİ Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanarak yapımı biten Küre Dağevi’nin açılışı Ulus ilçesine bağlı Aşağıçerçi köyünde gerçekleştirildi...

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Otomobil satışları eylülde rekor kırdı! Satışlar geçen yıla göre yüzde 64,8 arttı!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verilerine göre, otomotiv pazarı 2023 ocak ayından eylül ayına kadar geçen sürede rekor kırdı. Satışlar, geçen yıla göre yüzde 64,8 artış kaydetti.

Doların alev alacağı tarih açıklandı! Kıyıda köşede, elinde avucunda dolar olanlar hazırlanın! Rekor geliyor...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar/TL kurunda sakin seyir devam ediyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken uzmanlar doların alev alacağı tarihi açıkladı. Kıyıda köşede elinde avucunda dolar olanlar hazırlanın! Rekor geliyor...

Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası dün piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre yıl sonunda doların geleceği seviye belli oldu. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç TL olur?

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Euro o tarihte 30 TL olacak! Uzman isim resmen açıkladı! Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

Yeni ekonomi yönetiminin  attığı adımlardan sonra rekor üstüne rekor kıran döviz kurları yakından takip ediliyor. Yatırımcılar euro ne kadar olacak? sorusunu araştırırken uzman isimden hem rakam hem de tarih açıklaması geldi. Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

Pardo Gümüşlük Bodrum'da son 3+1 konut 18 milyon 850 TL'ye!

Pardo Gümüşlük Bodrum'da konut satışları devam ediyor. Projede son kalan 3+1 villanın fiyatı 18 milyon 850 TL. İşte Pardo Gümüşlük Bodrum ile ilgili merak edilen her şey...

Küresel borçlar yılın ilk çeyreğinde 305 trilyon dolara çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, küresel borçlar 2023 yılının ilk çeyrek sonu itibarıyla bir önceki çeyreğe kıyasla 8,3 trilyon dolar arttı ve 305 trilyon dolara yükseldi.

1 doların 2023 yılı sonunda ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Kıyıda köşede doları olanlar aman dikkat! 

En çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun 2023 yılının sonunda ne kadar olacağı açıklandı. Peki dolar kuru bugün ne kadar? Kıyıda köşede doları olanlar aman dikkat! 

Euro yükselir mi, elimizdeki euroları bozduralım mı? Net yanıt geldi! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın!

Avrupa Merkez Bankası bu hafta faizleri 50 baz puan artırdı. Kararın hemen ardından euro kuru yükselişe geçti. Yatırımcılar ise ''euro yükselir mi, elimizdeki euroları bozduralım mı? sorusunun yanıtını araştırıyor. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Net yanıt geldi...

Kripto varlık piyasası da deprem yardımları için uğraşta!

Kripto varlık piyasası da deprem sonrası yardımlar için seferber oldu. AFAD, Kızılay, Ahbap ve İHH gibi STK'lar, kripto varlıkları aracılığıyla destekçilerinden bağış toplamak için cüzdan adreslerini paylaştı.

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş Tesla gibi patlayabilir! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen baksın!

Son dakika gümüş fiyatları yukarı yönlü hareketine devam ederken analistlerden  gümüş yatırımcılarına uyarı geldi. Gümüş Tesla gibi patlayabilir! Kıyıda köşede gümüş olanlar hemen baksın!

küre dağları milli parkı konaklama Haberi

küre dağları milli parkı konaklama


Bartın’ın Ulus ilçesinde Küre Dağevi’nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.


Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından KOBİ Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanarak yapımı biten Küre Dağevi’nin açılışı Ulus ilçesine bağlı Aşağıçerçi köyünde gerçekleştirildi. Açılışa AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Valisi Ali Çınar, Ulus Kaymakamı Mehmet Haşim Çelik, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, daire amirleri çok sayıda vatandaş katıldı.


Küre Dağları Milli Parkı sınırında yöredeki en büyük konaklama tesisi hüviyetinde bulunan Küre Dağevi projesini hayata geçiren şirket sahibi Yaşar Yıldırım yaptığı açıklamada, “Küre Dağları Milli Parkında en önemli eksiklik olan konaklama ihtiyacının giderilmesi, bölgenin Ulus ayağında 40 yataklı turizme dayalı yeme içme gibi ihtiyaçların görüleceği, ailelerin oturabileceği ve yabancıların yer bulabilme sıkıntısını ortadan kaldırabilecek ve Ulus ekonomisine...