16 / 04 / 2024

kürşat tuncel Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma eğitimi

kürşat tuncel Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma eğitimi

Endeksa.com sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı emlak ofislerine özel olarak düzenleniyor. Eğitim, 21 Haziran tarihinde sektörün önde gelen satış ve pazarlama uzmanı Kürşat Tuncel tarafından verilecek.

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

Borsada peş peşe rekor kırıldı! Yabancı payı yüzde 31'i geçti!

Yabancı yatırımcı 9 haftadır borsada net alıcı kanadında yer alıyor. Borsadaki rallinin yabancıların dönmesiyle hızlandığını ifade eden uzmanlar yüzde 31’i geçen yabancı takas oranının daha da artacağını düşünüyor.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Gayrimenkul sektöründeki fiyat artışı emlakçı ve alıcıyı mağdur ediyor!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan yaptığı açıklamada "Mal sahipleri ve müteahhitler sürekli fiyat artırımına gidiyorlar. Anlaşma yapılan fiyat üzerinden pazarlık bozuluyor. Bu durum hem emlakçıyı hem de alıcıyı mağdur ediyor." diye konuştu.

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

Hilmi Işıkören'den 'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi!

'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi konu uzmanı Hilmi Işıkören’in online canlı anlatımıyla 12 Mart 2020 tarihinde Online Emlak Akademi'de...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin satışa çıkardığı hastaneye alıcı çıkmadı!

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 699 milyon TL borcunu ödeyebilmek için satışa çıkardığı Özel Büyükşehir Hastanesi'ne alıcı çıkmadı. Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Alan olmadı. Satmaktan vazgeçtik. Hastaneyi kar elde eden bir kurum haline getirmeye çalışacağız" dedi.

TURYAP, yabancı alıcılara hem satış hem rehberlik yapacak!

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul alan yabancı alıcılara vatandaşlık verileceği kararı yabancı yatırımcıların gözünü Türkiye'ye çevirmesini sağladı. Türk firması TURYAP gelen talebe cevap vermek için Türkiye'ye yatırım yapacak yabancılara hem satış hem de rehberlik yapacak. 

Belediye, AVM ve otellere Sıfır Atık'a geçme zorunluluğu geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Sıfır Atık Yönetmelik Taslağı'na göre belediyeler, terminaller, alışveriş merkezleri, iş yerleri ve eğitim kurumları, 4 ve 5 yıldızlı otellere 2019'da Sıfır Atık Sistemi'ne geçme zorunluluğu getirilecek.

İzmir Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temeli atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğin ortak olduğu İzmir Jeotermal  A.Ş, Doğanbey’de satın alınan 42 dönüm arazide inşa edilecek olan Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temelini ilkbaharda atıyor.

kürşat tuncel Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma eğitimi Haberi

kürşat tuncel Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma eğitimi

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com sponsorluğunda emlak ofislerine özel yapılacak “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ konulu eğitim, 21 Haziran'da Akra Hotels Antalya‘da gerçekleştirilecek. Gayrimenkul sektörünün duayen isimlerinden Kürşat Tuncel tarafından verilecek olan eğitim, 10:00 ve 14:30 saatleri arasında ikişer saatten iki seansta yapılacak.

1994'de Sermaye Piyasası Kurulu Uzmanı olarak atanan Kürşat Tuncel, 1996'daki Kuruldaki görevinin yanı sıra Başbakan Başdanışman yardımcısı olarak görev yaptı. Aynı sene “Risk Sermayesi Finansman Modeli, Türkiye İçin Özgün Bir Model Önerisi” adlı ilk kitabı da yayınlandı. Kuruldaki çalışmaları kapsamında Türkiye’de Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları’na ilişkin ilk yasal düzenlemeleri yürüten Kürşat Tuncel, bu konuda SPK Tebliğ’ini kaleme aldı. Takiben 1997'de finans alanında “Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarının Türkiye Uygulaması” ve ortak çalışma olan “Yatırım Fonları ve Türkiye...