29 / 03 / 2024

Kurt İnşaat gaziantep yatırımları

Kurt İnşaat gaziantep yatırımları

Adana ve Gaziantep'teki yatırımlarıyla sektördeki 40 yıllık deneyimlerini ve güvenlerini daha da güçlendiren Kurt İnşaat, "yaşanabilir, uygun fiyatlı konutlar üretme" hedefini başarıyla taçlandırıyor.

Kurt İnşaat Gaziantep'te de 2 bin 500 konut inşa edecek!

Adana ve Gaziantep'teki yatırımlarıyla sektördeki 40 yıllık deneyimlerini ve güvenlerini daha da güçlendiren Kurt İnşaat, "yaşanabilir, uygun fiyatlı konutlar üretme" hedefini başarıyla taçlandırıyor.

Fuat Kurt Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Kurt Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Kurt tarafından kuruldu.

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Karadağ ve Osman Atay Kurt tarafından kuruldu.

Kurt Çevre İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurt Çevre İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Kurt ve İbrahim Kurt ortaklığında kuruldu. 

O ilde 31 bin 378 metrekarelik konut imarlı arsa satılıyor! 

Gazi Konut İnşaat, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Burçkarakuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi ve tüm merak edilen detaylar...

Gaziantep Güneyşehir başvuruları bugün sona eriyor!

Gazi Konut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilen Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuruları bugün sona eriyor. 

Gaziantep'te çarşı inşaatı yapım işi ihalesi!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi 4 Çarşı İnşaatı Yapım İşi için ihale düzenliyor.

Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatında sona gelindi!

İnşaat çalışmalarında 7 ayın geride kaldığı Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatı tamamlanmak üzere. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

TOKİ Gaziantep 430 konut ihalesi bugün!

Gaziantep İli Islahiye İlçesi Değirmencik Mahallesi 4. Etap 430 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gaziantep Islahiye 430 konut ihalesi yarın!

Gaziantep İli Islahiye İlçesi Değirmencik Mahallesi 4. Etap 430 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gaziantep Nurdağı 211 konut ihalesi bugün!

Gaziantep İli Nurdağı İlçesi Bademli Mahallesi 211 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Nurdağı 211 konut ihalesi yarın!

Gaziantep İli Nurdağı İlçesi Bademli Mahallesi 211 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Kurt İnşaat, Gaziantep'te 2 yeni projeye başlıyor!

Gaziantep'te inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kurt İnşaat, çevreye duyarlı projeleriyle kentin gözde bölgelerinden yaşabilir konutlar üretiyor. Firma özellike inşa ettiği bağ evleriyle dikkat çekiyor...

Kurt İnşaat Mira Park'ta her katta tek daire avantajı!

Kurt İnşaat imzasıyla Gaziantep'te hayata geçirilen Mira Park projesinde her katta tek daire avantajı sunuluyor.

Kurt İnşaat gaziantep yatırımları Haberi

Kurt İnşaat gaziantep yatırımları

Adana ve Gaziantep'teki yatırımlarıyla sektördeki 40 yıllık deneyimlerini ve güvenlerini daha da güçlendiren Kurt İnşaat, "yaşanabilir, uygun fiyatlı konutlar üretme" hedefini başarıyla taçlandırıyor. 10 yıllık gelecekteki üretim planlamasını şimdiden yapan firma, Adana'daki devasa Koza Park Kurumsal İş Merkezi'nin yanı sıra Gaziantep'te de 2 bin 500 konut inşa etmeyi planlıyor. 


Sektörün güven duyulan firması 

Sağladıkları güven nedeniyle projeleri daha maketi ya da kataloğu bile hazır değilken "yok satan" Kurt İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt. "iyi müteahhitler genelde maketten konutlarını satarlar. Bizim daha maketimiz bile yokken projelerimizin yüzde 70'i satılıyor. Bu firmamıza duyulan güven adına çok gurur verici" dedi. 


Birbirinden prestijli projeler 

Aydın Kurt. Gaziantep'le her biri birbirinden prestijli projelere imza alan Kurt inşaat ın bir aile şirketi olduğunu. 1993 yılından bu yana aktif...