20 / 04 / 2024

Kurt İnşaat Gaziantep'te de 2 bin 500 konut inşa edecek!

Kurt İnşaat Gaziantep'te de 2 bin 500 konut inşa edecek!

Adana ve Gaziantep'teki yatırımlarıyla sektördeki 40 yıllık deneyimlerini ve güvenlerini daha da güçlendiren Kurt İnşaat, "yaşanabilir, uygun fiyatlı konutlar üretme" hedefini başarıyla taçlandırıyor.



Adana ve Gaziantep'teki yatırımlarıyla sektördeki 40 yıllık deneyimlerini ve güvenlerini daha da güçlendiren Kurt İnşaat, "yaşanabilir, uygun fiyatlı konutlar üretme" hedefini başarıyla taçlandırıyor. 10 yıllık gelecekteki üretim planlamasını şimdiden yapan firma, Adana'daki devasa Koza Park Kurumsal İş Merkezi'nin yanı sıra Gaziantep'te de 2 bin 500 konut inşa etmeyi planlıyor. Sağladıkları güven nedeniyle projeleri daha maketi va da katalogu bile hazır değilken "yok satan" Kurt İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, "İyi müteahhitler genelde maketten konutlarını satarlar. Bizim daha maketimiz bile yokken projelerimizin yüzde 70'i satılıyor. Bu firmamıza duyulan güven adına çok gurur verici" dedi. Aydın Kurt, Gaziantep'te her biri birbirinden prestijli projelere imza atan Kurt İnşaat'ın bir aile şirketi olduğunu. 1993 yılından bu vana aktif olarak yapı sektörünün içinde olduklarını kaydetti. 


KENDİ ARSAMIZA KONUT YAPIP, MALİYETİ DÜŞÜRÜYORUZ 

Ağırlıklı olarak konut üretiminde yoğunlaştıklarını ve kendi arsaları üzerinde yap-sat modeli ile inşaat yapmayı tercih ettiklerini vurgulayan Aydın," Kendi arsalarımızda konut yaparak maliyetleri daha düşük tutuyoruz. Çünkü, Gaziantep'te arsa fiyatları çok yüksek.Böylece bizi tercih edenleri daha uygun fiyatlarla konut sahibi yapabiliyoruz" dedi. Gaziantep'teki Villa projeleri olan Nergis Villaları ile 132 dairelik Kurt Modern'in büyük ilgi gördüğünü ve kısa sürede tümünün satıldığını ifade eden Aydın Kurt, geleceğe yönelik konut üretim politikaları hakkında da ayrıntılar verdi. Aydın Kurt, fiyatı yüksek büyük ve lüks konutlar verine, insanlara iyi yaşam olanaklarını daha küçük metrekarelerde sunan, kullanışlı konutlar yapmayı tercih ettiklerini kaydetti. Aydın Kurt, "Firma olarak gelecek 10yılın hazırlığını yaptık. Arsalarımızı aldık, hazırladık. Gelecek 10 yıl içinde Gaziantep'te 2 bin 500 güzel konutu, insanlarımızla buluşturmak istiyoruz"dedi. 


ADANA'DAKİ DEVASA PROJE 

Yatırımlarını ilk kez Gaziantep dışına çıkardıkları Adana'daki Koza Park Kurumsal İş Merkezi Projesi'nden de söz eden Aydın Kurt. bunun kentin prestij projelerinden biri olduğunu bildirdi. Kurt," Adana-Mersin Karayolu'nun  Adana  merkez otogar civarında yükselen Koza Park Kurumsal İş Merkezi'nin Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa'nın da içinde bulunduğu tüm Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri dahil bir başka örneği bulunmuyor" dedi. 



Adana Çukurova Barış


Geri Dön