26 / 04 / 2024

Kurt İnşaat Gaziantep'teki hedeflerini belirledi!

Kurt İnşaat Gaziantep'teki hedeflerini belirledi!

Adana ve Gaziantep'teki yatırımlarıyla sektördeki 40 yıllık deneyimlerini ve güvenlerini daha da güçlendiren Kurt İnşaat, "yaşanabilir, uygun fiyatlı konutlar üretme" hedefini başarıyla taçlandırıyor.



Adana ve Gaziantep'teki yatırımlarıyla sektördeki 40 yıllık deneyimlerini ve güvenlerini daha da güçlendiren Kurt İnşaat, "yaşanabilir, uygun fiyatlı konutlar üretme" hedefini başarıyla taçlandırıyor. 10 yıllık gelecekteki üretim planlamasını şimdiden yapan firma, Adana'daki devasa Koza Park Kurumsal İş Merkezi'nin yanı sıra Gaziantep'te de 2 bin 500 konut inşa etmeyi planlıyor. 


Sektörün güven duyulan firması 

Sağladıkları güven nedeniyle projeleri daha maketi ya da kataloğu bile hazır değilken "yok satan" Kurt İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt. "iyi müteahhitler genelde maketten konutlarını satarlar. Bizim daha maketimiz bile yokken projelerimizin yüzde 70'i satılıyor. Bu firmamıza duyulan güven adına çok gurur verici" dedi. 


Birbirinden prestijli projeler 

Aydın Kurt. Gaziantep'le her biri birbirinden prestijli projelere imza alan Kurt inşaat ın bir aile şirketi olduğunu. 1993 yılından bu yana aktif olarak yapı sektörünün içinde olduklarını kaydetti. 


Kendi arsamıza konut yapıp, maliyeti düşürüyoruz 

Ağırlıklı olarak konut üretiminde yoğunlaştıklarını ve kendi arsaları üzerinde yap-sat modeli ile inşaat yapmayı tercih ettiklerini vurgulayan Aydın. "Kendi arsalarımızda konut yaparak maliyetleri daha düşük tutuyoruz. Çünkü. Gaziantep'te arsa fiyatları çok yüksek. Böylece bizi tercih edenleri daha uygun fiyatlarla konut sahibi yapabiliyoruz" dedi. 


10 yıllık planları hazır 

Gaziantep'teki Villa projeleri olan Nergis Villaları ile 132 dairelik Kurt Modern in büyük ilgi gördüğünü ve kısa sürede tümünün satıldığını ifade eden Aydın Kurt, geleceğe yönelik konut üretim politikaları hakkında da ayrıntılar verdi. Aydın Kurt. fiyatı yüksek büyük ve lüks konutlar yerine, insanlara iyi yaşam olanaklarını daha küçük metrekarelerde sunan, kullanışlı konutlar yapmayı tercih ettiklerini kaydetti.


Posta Çukurova


Geri Dön