25 / 04 / 2024

kurtköy armağan evleri fiyatları

kurtköy armağan evleri fiyatları

Teknopark ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na yürüme mesafesinde yer alan Armağan Evleri fiyatları 179 bin TL'den başlıyor...

Armağan Evleri'nde 179 bin TL'den başlayan fiyatlar!

İstanbul Kurtköy'de inşa edilen Armağan Evleri'nde daire fiyatları 179 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler 2013 yılının Haziran ayında gerçekleşecek...

Kurtköy Lens İstanbul satış ofisi!

Kurtköy Lens İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Kurtköy Lens İstanbul Evleri projesinde fiyatlar 208 bin TL'den başlıyor...

Kurtköy Panorama Hill satış ofisi!

Kurtköy Panorama Hill satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kurtköy Panorama Hill Evleri'nde daire ve villa tipi konutlar bulunuyor...

Kurtköy Panorama Hill Evleri teslim tarihi!

Kurtköy Panorama Hill Evleri teslim tarihi 18 ay sonra olarak planlanıyor. Panorama Hill Kurtköy projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks konut tipleri bulunuyor...

Kurtköy Vogue Evleri fiyatları!

Kurtköy Vogue Evleri fiyatları 220 bin liradan başlıyor. 250 daire ve 20 dükkandan oluşan Vogue Kurtköy projesi bu yıl aralık ayında teslim ediliyor...

Kurtköy W Roof ev fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de inşa edilen Kurtköy W Roof Evleri'nde 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Kurtköy W Roof ev fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kurtköy Hobi Extra projesi!

Kurtköy Hobi Extra projesi 4 blok halinde İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Grup Atlastis imzası taşıyan Kurtköy Hobi Extra Evleri'nin 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Kurtköy İmga Group Evleri!

Kurtköy İmga Group Evleri 'nde satışların Eylül - Ekim ayların başlaması öngörülüyor. Toplam inşaat alanı 92 bin 618 metrekare olarak belirlenen proje TEM, E-5 ve sahil yollarına yakın konumda bulunuyor.

Kurtköy Meva Park Evleri nerede?

Osmanlı İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy' de inşa edilen Meva Park Evleri'nin 2017 yılında teslim edilmesi bekleniyor. Peki Kurtköy Meva Park Evleri nerede?

Kurtköy Meva Park Evleri iletişim!

Kurtköy'de hayata geçirilen yeni proje Meva Park Evleri, Osmanlı Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 2+1 evlerden oluşan 2 bloktaki daireler 225 binden başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Meva Park Evleri Kurtköy'de 225 bin TL'ye! Yeni Proje!

Osmanlı Yapı tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Meva Park Evleri projesinin inşası başladı. Proje 7'şer kattan oluşan 2 blok halinde yükseliyor. Projenin satışları başladı.

Kurtköy Arma Rezidans'ta 60 ay sıfır faiz kampanyası!

OKKALAR İnşaat'ın Kurtköy'de geliştirdiği, Arma Residence'da 60 aya kadar sıfır faizli, 120 aya kadar yüzde 0.81 oranlı ödeme imkanı devam ediyor...

Kurtköy Helenium Butik Evleri nerede?

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Butik Evleri 6 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 148 adet konut yer alıyor. Peki Kurtköy Helenium Butik Evleri nerede?

Kurtköy Helenium Boutique Evleri!

Kurtköy Helenium Boutique Evleri projesinde dairelerin 2017 yılının başında teslim edilmesi planlanıyor. Projede yer alan konutların alanları 65 metrekareden başlıyor, 191 metrekareye kadar çıkıyor.

kurtköy armağan evleri fiyatları Haberi

kurtköy armağan evleri fiyatları

Teslimlerinin Haziran 2013'te gerçekleşeceği Armağan Konutları, İstanbul Kurtköy'de, MSY Yapı imzası ile yükseliyor. 1,200 metrekare arsa alanı üzerinde yer alan Armağan Evleri fiyatları 179 bin TL olarak belirlendi.


18 daire ve 2 mağazadan oluşan Armağan Evleri'nde ödemelerde banka kredisi kullanılıyor. Konut tiplerinin  97 metrekare 2+1, 110 metrekare 3+1 olarak belirlendiği Armağan Evleri fiyatları 179 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Metro, Kartal, Kadıköy ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise yakın uzaklıkta konumlanan Kurtköy Armağan Evleri'nde Açık-kapalı otopark ve bahçe düzenlemeleri bulunuyor. Armağan Evleri fiyatları 179 bin TL'den başlıyor.


(0216) 378 66 99

www.msyyapi.com.tr

Merve...