19 / 04 / 2024

Kurtköy Avlu ulaşım

Kurtköy Avlu ulaşım

ERGUVAN İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı, Avlu Kurtköy projesinin satışı için düğmeye bastı.Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı, rakip projelere göre yüzde 25 fiyat avantajıyla satışa çıktığını ifade etti.

Kurtköy Avlu satılık daire!

Lansmanı 2014 yılının Eylül ayında gerçekleşecek olan Kurtköy Avlu satılık daire fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede, 138 adet konut ve 200 metrekarelik sosyal tesis yer alıyor...

Villa Pino Kurtköy ön satışta! Kurtköy'e 70 müstakil villa geliyor! 

Villa Pino Kurtköy projesinde ön satış dönemi başladı. Ulusoy İnşaat güvencesiyle İstanbul Kurtköy'de inşa edilen projede 70 adet müstakil villa yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Kadıköy'ün ulaşım sorununa 'metro' çözümü!

Kadıköy'ün ulaşımla ilgili hiçbir sorunu kalmayacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni metro projeleriyle ilgili konuştu.

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi!

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkam Zekai Kafaoğlu, bölgede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Kayseri'de 2017 ulaşım yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de ulaşımı daha fazla rahatlatacak olan projelerin bir bir hayata geçirileceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, bu yılı ulaşım yılı ilan ettiklerini belirtti ve projeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağını kaydetti.

Büyük ulaşım projelerinde yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak!

Gebze­-Haydarpaşa, Sirkeci-Halkalı Banliyö Hattının İyileştirilmesi, Demiryolu Boğaz Tüp Geçişi İnşaatı Projesi, şehir içi raylı ulaşım sistemleri ve metro yapım projeleri ve bu projelerin ihale edilebilmesi için yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak

MULTI yeraltı ulaşımına yeni olanaklar getiriyor!

thyssenkrupp Asansör’ün geliştirdiği, dünyanın ilk halatsız asansörü olan MULTI, yeraltı ulaşımına yeni olanaklar getiriyor. MULTI, en derin yüzeylerdeki ulaşım platformlarına bile hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmayı sağlıyor.

Artvin Borçka Karşıköy'ün ulaşım sorunu mecliste!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin ili Borçka ilçesine bağlı bir köyün ulaşım sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan, sorularını Başbakan Davutoğlu'na iletti..

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım!

Ön talep dönemin,n başladığı projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım bilgisi kapsamında 3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanıyor.

360 Kurtköy ulaşım!

360 Kurtköy ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Pendik Çamlık lokasyonunda yer alıyor. Teslimlerin 2018 yılı Temmuz ayında yapılacağı proje 540 adet daireden meydana geliyor.

360 Kurtköy Pendik ulaşım!

360 Kurtköy Pendik ulaşım bilgileri göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik Çamlık bölgesinde bulunuyor. Daire ve villalardan oluşan proje yarın basına tanıtılacak.

Hanesel Yapı 360 Kurtköy ulaşım!

Hanesel Yapı 360 Kurtköy ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Pendik Çamlık bölgesinde yer alıyor. Projede konutlar 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki projesine müşteriler karar verecek!

Erguvan İnşaat Kurtköy’deki 5. konut projesinde Türk konut sektöründe bir ilki gerçekleştirecek. İlk defa bir konut projesi başlamadan önce müşteriler internet üzerinden tercihlerini ortaya koyacak ve proje de o tercihlere göre şekillenecek.

Malatya'nın 20 yıllık ulaşım master planı hazırlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 20 yıllık ulaşım j master planı ile Malatya'nın ulaşım ve trafik sorunu ortadan kalkacak. 2035 Hedef Yılı Ulaşım Ana Planı'ile imar ve ulaşımın artık uyumlu bir şekilde yürütülebilecek.

Kurtköy Avlu ulaşım Haberi

Kurtköy Avlu ulaşım

Projenin Kurtköy’ün gün geçtikçe değerlenen ve kısa vadede Hollywood Caddesi gibi olacağı düşünülen Bakü Caddesi’nde hayata geçeceğini söyleyen Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı, ortaklığa ait arsada yükselen Avlu Kurtköy'ün rakip projelere göre yüzde 25 fiyat avantajıyla satışa çıktığını ifade etti. 


45 MİLYON LİRA YATIRIM 


Yatırım değeri 45 milyon TL olan Avlu Kurtköy için yaklaşık 2 ayda yüzde 20 oranında ön talep topladıklarına dikkat çeken Maraşlı, "132 konut ve 1 ticari birimden meydana gelen projemizin inşaatına Aralık 2014’te başlayacağız. Bölgedeki arz hızla yükselen talebi karşılamadığı için Kurtköy'de hızlı bir satış trendi söz konusu. Biz de şimdiden projenin yüzde 20'sini sattık" dedi.  

Avlu konseptiyle tasarlanan projeyle ilgili bilgi veren Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş ise "Fiyatlarımız 189 bin TL’den...