28 / 03 / 2024

Kurtköy beşyıldız novella satış ofisi

Kurtköy beşyıldız novella satış ofisi

Kurtköy Beşyıldız Novella adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Novella projesi 109 daireden meydana geliyor...

Beşyıldız Novella satış fiyatları!

Beşyıldız Novella satış fiyatları 320 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Kurtköy'de inşa ediliyor olan Beşyıldız Novella Evleri projesinde daireler 2016 yılının Mayıs ayında teslim ediliyor...

Kurtköy Beşyıldız Novella resimleri!

Kurtköy Beşyıldız Novella resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. 109 adet konuttan meydana gelen Kurtköy Beşyıldız Novella projesinde daire teslimleri Mayıs 2016 yılı olarak belirtiliyor...

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Beşiktaş Yıldız 511 ada 9 parsel imar planı tadilatı askıda!

Beşiktaş İlçesi, Yıldız Mahallesi, 511 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı 6 Ocak 2020 tarihinde askıda...

Altın Yıldız Endüstri İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Yıldız Endüstri İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz     Yıldırım, Ibrahım Fauzı  Alı Bader, Loway Fawzı Alı Bader ve Yousef Fauzı Alı Bader ortaklığında kuruldu. 

Beşiktaş Yıldız ve Mecidiye Mahallesi parselasyon planı askıda!

Beşiktaş İlçesi, Yıldız Mahallesi ile Mecidiye Mahallesi'ndeki bazı taşınmazları içeren imar uygulaması askıya çıktı..

Beşiktaş Yıldız Mahallesi'nin imar planı askıda!

İBB, Beşiktaş'ta bulunan Atik Ali Paşa Yalısı Turizm Merkezi sınırları içerisindeki Yıldız Mahallesi'ne ilişkin Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı'nı bugün askıya çıkardı. 

Yıldız İç Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İç Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Beşiktaş'ta Sevim Albayrak imzasıyla kuruldu.

Mimarlar Odası'nda Yıldız Sarayı gerilimi! Gözaltılar var!

Beşiktaş Kaymakamlığı, Mimarlar Odası'nın Yıldız Sarayı Dış Karakol Binası’nın boşaltılması için tebligat verdi. Karara direnen Mimarlar Odası yöneticilerinin bulunduğu kişiler gözaltına alındı.

Beş Yıldız İnşaat'ın ilk projesi İzmir Torbalı'da!

İnşaat sektöründe 30 yılı deviren Beş Yıldız Yapı İnşaat, Torbalı’ya taşındı. Firma ilk projesini Torbalı Mahallesi’nde inşa edecek. Firma sahibi Mevlüt Heseki, farklı ve sürpriz yatırımlara imza atacaklarını söyledi.

As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi açıldı!

As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi, Alper Şimşek Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi, Ihlamur Yıldız Caddesi'nde açıldı.

Ekşioğlu Beşyıldız Çekmeköy Mira satılık daire!

Ekşioğlu Beşyıldız Çekmeköy Mira satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1 dublekse kadar farklı seçenekler yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Jiva Beach Resort Otel'de tatil köyü rahatlığında 5 yıldız lüksü!

Sessiz ve dingin bir tatil isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan ve özgün mimarisi ile Fethiye’nin en beğenilen otelleri arasında yer alan Jiva Beach Resort Otel, misafirlerine 5 yıldız lüksünü tatil köyü rahatlığında sunuyor.

Kurtköy beşyıldız novella satış ofisi Haberi

Kurtköy beşyıldız novella satış ofisi

8 bin 170 metrekare arsa alanı üzerinde toplam 109 adet konuttan meydana gelen Kurtköy Beşyıldız Novella adres bilgilerine geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Beşyıldız Novella projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2,4 kilometre,  İstanbul  Park'a 6 kilometre, Viaport AVM'ye 3,8 kilometre ve Pendik Marina'ya 8 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.


Beşyıldız Novella projesi İstanbul Anadolu yakasında Kurtköy'de yer alıyor. Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat imzası taşıyan proje 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


Beşyıldız Novella Kurtköy satış fiyatları 350 bin lira ile 575 bin lira arasında farklılık gösteriyor. Beşyıldız Novella Kurtköy ödemeleri kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella projesi sosyal olanakları arasında güvenlik, otopark, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, sauna, buhar odası, spor alanları...