26 / 04 / 2024

kurtköy İmga İnşaat projesi

kurtköy İmga İnşaat projesi

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 4 blok halinde yükselecek proje konut, otel, dükkan ve ofislerden meydana geliyor.

Villa Pino Kurtköy ön satışta! Kurtköy'e 70 müstakil villa geliyor! 

Villa Pino Kurtköy projesinde ön satış dönemi başladı. Ulusoy İnşaat güvencesiyle İstanbul Kurtköy'de inşa edilen projede 70 adet müstakil villa yer alıyor. İşte ayrıntılar...

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Grand Kurtköy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Kurtköy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bufgün Pendik'et 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yılmaz ve İsmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Kuyaş Büyükartı İnşaat'ın adı Kuyaş Ekgrup İnşaat oldu!

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım A.Ş.'nin ünvanı Kuyaş Ekgrup İnşaat Ve Yatırım A.Ş. olarak değişti...

Akasya Port Kurtköy'de inşaat başlıyor!

Özdemir İnşaat ve Seneger İnşaat'ın Pendik'e bağlı Kurtköy'de planladığı Akasya Port projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlıyor...

Kurtköy İmga Portall teslim tarihi!

Ön satış dönemi başlayan Kurtköy İmga Portall projesi metrekare bazında 5 bin TL'den başlıyor. Proje İmga Group imzası taşıyor..

Kuyaş Büyükartı İnşaat'ın ortaklık oranları!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.,Kuyaş Büyükartı İnşaat ve Yatırım A.Ş.'nin ortaklık oranlarını yayınladı. 

Kuyaş Büyükartı İnşaat, Eyüp Bahariye Sitesi'ni dönüştürecek!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın bağlı ortaklarından Kuyaş Büyükartı İnşaat Eyüp'te kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Proje kapsamında 310 arsa sahibinin 215'iyle sözleşme imzalandı.

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kurulum işlemleri tamamlandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kurulum işlemleri tamamlandı.

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Reşat Çalışkan, Mehmet Tayran Demir, Salih Sağında, Faruk Dindarol ve Mustafa Dindarol ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yükselen İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Yükselen İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Pnr Tesis Yönetim İnşaat Turizm Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pnr Tesis Yönetim İnşaat Turizm Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fahrettin Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

kurtköy İmga İnşaat projesi Haberi

kurtköy İmga İnşaat projesi

Blokların 4 bodrum kat + zemin kat + 7 normal kat olarak dizayn edildiği İmga İnşaat Kurtköy projesi 92 bin 618 metrekare inşaat alanına sahip. Proje toplamda 4 bloktan oluşuyor.

İmga Portall: İmga Kurtköy projesinin adı belli oldu!

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Projede satışların Eylül - Ekim aylarında başlaması planlanıyor. 

Kurtköy İmga İnşaat projesi lokasyon olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'nın hemen yanında, TEM, E-5 ve sahil yollarına yakın mesafede, Teknopark'a 800 metre yakınlıkta bulunuyor. 

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire sayısı 72, dükkan sayısı 47, ofis sayısı ise 90 olarak belirlendi. Projede ayrıca 220 odalı otel de yer alacak. 

Kurtköy İmga İnşaat Evleri iletişim

Telefon: 0216 463 38 48 

Web: www.imga.com.tr

Özge...