20 / 04 / 2024

Kurtköy Metro İstasyonu

Kurtköy Metro İstasyonu

Pendik İlçesi, Kurtköy Metro İstasyonu ve Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

İkitelli-Ataköy metro hattı 2021'de açılacak!

İkitelli-Ataköy Metro hattının tünel kazısının tamamlanma töreni yapıldı. Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, hattın 2021 yılının ilk çeyreğinde İkitelli Sanayi İstasyonu – Bahariye İstasyonu arasının hizmete alınacağını açıkladı.

Kurtköy Viaport'a metro geliyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy Kavşağı Raylı Sistem Metro Hattı'nın 5,3 kilometre uzatılmasına ilişkin imar planı değişikliği onaylandı. Böylece metro Kurtköy Kavşağı'ndaki Viaport AVM'ye ve arkasındaki konutlara kadar uzatılacak...

Kurtköy Metro İstasyonu imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Kurtköy Metro İstasyonu ve Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Sabiha Gökçen-Kurtköy Metrosu Ağustos 2020'de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Pendik'te yapılması planlanan Sabiha Gökçen - Kurtköy Metro Hattı projesinde çalışmalar devam ediyor.

Kurtköy Yenişehir'de metro istasyonunun yeri resmen belli oldu!

2020 yılının sonunda hizmete açılacak Sabiha Gökçen-Kurtköy Metro Hattı'nın Yenişehir metro istasyonunun yeri resmen belli oldu.

Sabiha Gökçen-Kurtköy Metrosu 2020 sonunda açılacak!

Büyümeye devam eden İstanbul metrosunun yeni hattı Sabiha Gökçen Havaalanı ve Kurtköy arasında yapılacak. 2020'de hizmete açılacak metro sayesinde Kurtköy'den yola çıkan yolcular Kaynarca Aktarma Merkezi üzerinden İstanbul'un her yerine gidebilecek.

Sultanbeyli-Kurtköy Hızlı Tren Metro Hattı güzergahı belli oldu!

Sultanbeyli-Kurtköy YHT Metro İstasyonu güzergahı belli oldu. 320 milyon TL'ye mal olması beklenen Sultanbeyli-Kurtköy Hızlı Tren İstasyonu Metro Hattı projesi için başvuru yapıldı...

Mecidiyeköy Metro İstasyonu 2. Etap çalışmaları başladı!

Mecidiyeköy Metro İstasyonu 2. Etap çalışmaları sebebiyle, Şişli-Mecidiyeköy ve Mecidiyeköy-Şişli istikametinde bazı yollar dün gece saat 23.00'ten itibaren 150 gün süreyle trafiğe kapatıldı.

Kurtköy Hobi Extra nerede?

Atlantis AVM’ye ve yeni metro istasyonuna yakın bir konumda yükselen Hobi Extra Evleri 2016 yılının aralık ayında teslim edilecek. Peki Kurtköy Hobi Extra nerede?

Kurtköy’e metro ne zaman gelecek?

Kurtköy’e metro gelecek mi, Kurtköy’e metro ne zaman gelecek, Kurtköy metro hattı nereden geçecek, kaç tane istasyonu olacak? Hepsi ve daha fazlasının cevabı haberimizde….

5yüz60 Kurtköy projesinde kampanyalı satışta son günler!

5yüz60 Kurtköy projesinde kampanyalı satış döneminin sonuna yaklaşılıyor. yüz60 Kurtköy, Viaport AVM, Metro Grosmarket, Pendorya AVM, Neomarin ve Pendik Marina çarşı gibi büyük alışveriş merkezlerine oldukça yakın mesafede konumlanıyor.

Kurtköy Loca'da son durum!

Birleşim İnşaat tarafından  Kurtköy'de hayata geçirilen Kurtköy Loca projesinin son halini www.havadanemlak.com ekibi havadan fotoğrafladı...

Dumankaya Flex Kurtköy Projesi'nde 88 bin TL'ye!

4 ila 8 katlı 3 blokta 376 konuttan oluşan Dumankaya Fleks Kurtköy Konut Projesi'nde 1+0 'ların fiyatları 88 bin TL ile 149 bin TL arasında değişiyor. Projede konut teslimleri Ağustos 2013'te gerçekleştirilecek

Kurtköy Metro İstasyonu Haberi

Kurtköy Metro İstasyonu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından bugün Pendik İlçesi, Kurtköy Metro İstasyonu ve Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26 Şubat 2018 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı. Nazım ve uygulama imar planı tadilatı 31 Temmuz 2018 tarihinde askıdan inecek.

İmar planı için