26 / 04 / 2024

Kurtköy Modern

Kurtköy Modern

Kurtköy Modern Projesi, Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 32 ay sonra yapılması planlanıyor..

Lens Yapı Kurtköy'deki yeni projesine başlıyor!

2015'te Aydınoğlu Grup, Mah inşaat, Egal inşaat ve Renium Yapı ortaklığıyla kurulan Lens Yapı, Kurtköy Modern isimli yeni projesine başlıyor..

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Kurtköy Modern Projesi geliyor! Yeni proje!

Kurtköy Modern Projesi, Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 32 ay sonra yapılması planlanıyor..

5Yüz60 Kurtköy projesinde faizsiz 100 ay vade!

İstanbul'un yeni yaşam merkezi Kurtköy'de Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim İnşaat’ın gelişmiş mimari teknikleri ile modern tasarımı buluşturarak hayata geçirdiği 5Yüz60 Kurtköy’de faizsiz ve 100 ay vade seçenekleri sizleri bekliyor.

Eminevim 5Yüz60 Kurtköy'de 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul'un yeni yaşam merkezi Kurtköy'de Eminevim'den gelişmiş mimari tekniklerin modern tasarımla buluşmasıyla hayatı kolaylaştıran yeni bir yaşam alanı 5Yüz60 Kurtköy.

Kurtköy'de 50 bin konutluk modern bir kent doğuyor!

1988 yılında Kurtköy'de plan ve projeleri İngiltere'de yaptırılan Kurtköy'de 50 bin konutluk modern bir kent doğacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

1988 yılında Kurtköy'de 50 bin konutluk modern bir kent doğacakmış!

1988 yılında Kurtköy'de plan ve projeleri İngiltere'de yaptırılan Kurtköy'de 50 bin konutluk modern bir kent doğacakmış. Kurtköy toplu konut alanında bulunan arsalar, 800 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacakmış.

Mira Kurtköy’de yaşam başladı! 305 bin liraya!

İstanbul'un prestijli bölgelerinde doğa ile modern yaşamı bir araya getiren Beşyıldız Grubu’nun sektöre yön veren yıldızı Mira Kurtköy’de yaşam başladı. Projede yer alan daire fiyatları 305 bin liradan başlıyor.

Kurtköy Paragon'da lansman öncesi satışlar başladı!

Kurtköy Paragon, ismini bütün projelerin temelini oluşturan ‘’mükemmel’’ kelimesinden alıyor. Kalite, modern tasarım ve fiyat avantajıyla Kurtköy’de “mükemmel” bir hayat sunmaya hazırlanan Kurtköy Paragon’da lansman öncesi satışlar başladı.

Mira Kurtköy’de yaşam 1 ay sonra başlıyor!

Yıllardır İstanbul'un prestijli bölgelerinde doğa ile modern yaşamı buluşturan Beşyıldız Grubu, yıldızların en mükemmeli olarak tasarlanan yeni yıldızı Mira Kurtköy projesi ile de ışık saçıyor.

Mira Kurtköy'de teslimler 5 ay sonra!

Yıllardır İstanbul'un prestijli bölgelerinde doğayla modern yaşamı buluşturan Beşyıldız Grubu, yıldızların en mükemmeli olarak tasarlanan yeni yıldızı Mira Kurtköy projesiyle ışık saçıyor.Mira Kurtköy'de teslimler 5 ay sonra yapılacak.

Assan Kurtköy Evleri Konut Projesi'nde 140 bin TL'ye 3+1!

Assan Kurtköy Evleri, giriş+9 katlı 4 bloktan oluşuyor. Konutların hemen teslim edildiği projede son konutların satışı devam ediyor. Toplam 160 konutun bulunduğu projede 3+1 konutların fiyatları 140 bin TL olarak belirlendi...

Dumankaya Fleks Projesi Kurtköy'de 397 bin TL'ye!

Dumankaya İnşaat'ın Kurtköy'de hayata geçirdiği proje Dumankaya Flex, stüdyo, 1+1 ve 2+1 home ofisten oluşan projede fiyatlar minimum 88.000 TL ve maksimum 397.000 bin arasında değişen fiyatlarla satılıyor....

Kurtköy Modern Haberi

Kurtköy Modern

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından İstanbul'un Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kurtköy Modern Projesi, toplam 31 bin 900 metrekarelik tapulu alanda üzerinde yükselecek.

Toplam 199 odalı otel, 750 adet ofis, 85 adet iş yeri olarak planlanan Kurtköy Modern Projesi, Özasr Yapı'nın kendi arsası üzerinde inşa edilecek.

Henüz herhangi bir inşai faaliyete başlayan proje kapsamında ilerleyen zamanlarda imar planlarında tadilat olması durumunda belirtilen ofis tipleri konuta çevrilecek.

Kurtköy Modern Projesi'nde ilk etapta ofis olarak planlanan ancak konuta çevrilecek olan bağımsız bölümler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde olacak.

Toplam inşaat alanı 231 bin 344 metrekare olarak belirlenen Kurtköy Modern Projesi'nin bina oturum alanı 14 bin metrekare,...