25 / 04 / 2024

kurtköy zin d natura nerede

kurtköy zin d natura nerede

Zin D Natura Kurtköy projesi kapsamında yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salondan oluşuyor

Zin D Natura fiyatları!

Zin D Natura fiyatları 1+1 daire tiplerinde 180 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Kurtköy Zin D Natura Evleri projesinde banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor...

Zin D Natura fiyat listesi!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Zin D Natura fiyat listesine haberimizin içinde yer veriyoruz. Projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1salon olarak tasarlandı...

Zin D Natura Kurtköy daire fiyatları!

Anadolu Yakası'nda yer alan Zin D Natura Kurtköy daire fiyatları kapsamında 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 290 bin TL ile 350 bin TL arasında değişiyor...

Zin D Natura fiyatları!

Zin D Natura fiyatları 175 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Kurtköy'de Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş imzası taşıyan projede daire teslimlerinin 2014 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...

Kurtköy Zin D Natura fiyatları!

Kurtköy Zin D Natura fiyatları 175 bin TL'den başlayarak değişiyor. Banka kredisinin kullanıldığı Kurtköy Zin D Natura Evleri'nde konutların teslimleri 2014 yılının Nisan ayında yapılıyor...

Kurtköy Zin D Natura iletişim

Kurtköy Zin D Natura iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Kurtköy Zin D Natura Evleri'nde konutların satışları 175 bin liradan başlayarak yapılıyor...

Zin D Natura Kurtköy nerede?

Zin D Natura Kurtköy nerede sorusunun yanıtı adresli bir şekilde haberimizin içinde yer alıyor

Kurtköy Zin D Natura nerede?

İçerisinde 89 adet konutun bulunduğu Kurtköy Zin D Natura nerede? sorusu için detaylı yanıtları haberimizde bulabilirsiniz...

Çekmeköy Zin D Zer ne zaman teslim?

Çekmeköy Zin D Zer projesi konut rezidans, hizmet rezidans ve çarşı bölümlerinden meydana geliyor. Peki Çekmeköy Zin D Zer ne zaman teslim?

Zin D Zer Çekmeköy fiyat!

Zin D Yatırım imzası taşıyan Zin D Zer Çekmeköy projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor..

Zin D Zer Çekmeköy'de 249 bin TL'ye! Yeni proje!

Zin D Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Zin D Zer, konut rezidans, hizmet rezidans ve çarşı bölümlerinden meydana geliyor..

Zin D Diamond projesi Çekmeköy'de yükselecek! Yeni proje!

Zin D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş, İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de Zin D Diamond adıyla yeni bir projeye imza atıyor...

Pendik Kurtköy'de 4.3 milyon TL'ye satılık 7 dükkan!

Pendik Belediyesi, Kurtköy'de bulunan 7 dükkânı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanların satış bedeli 4 milyon 342 bin 572 TL olarak belirlendi.

İntertech'ten Kurtköy Teknopark'a yeni genel müdürlük!

İntertech, İstanbul Kurtköy'deki Teknopark'a 35 milyon lira inşaat bedeliyle yeni teknoloji merkez üssü kuruyor. Firma Kurtköy'deki Teknopark İstanbul'da yeni genel müdürlüğünün temelini attı..

Novartis Kurtköy'de ilaç üretim merkezi kuracak!

Novartis, en çok sattığı sıtma ilacının dünya üretim merkezi olarak Türkiye'yi seçti. Dünya CEO'su Joe Jimenez, "Sıtma ilacını Kurtköy'de üretip dünyaya ihraç edeceğiz" dedi..

Kurtköy Oto World Asya dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesinde 365 adet dükkan bulunuyor. Dükkan alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin bu yıl gerçekleşeceği Kurtköy Oto World Asya dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje 365 tane oto galeriden meydana geliyor.

Kurtköy Oto World Asya satış ofisi!

Oto World Asya projesinde yer alan dükkanların büyüklükleri minimum 200 metrekare, maksimum ise 600 metrekare olarak tasarlandı. Kurtköy Oto World Asya satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kurtköy Oto World Asya fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesinde teslimler bu yıl gerçekleşecek. Projedeki dükkanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor. Kurtköy Oto World Asya fiyatları ne kadar?

Kurtköy Oto World Asya nerede yer alıyor?

Oto World Asya projesinde dükkanların fiyatları satış fiyatları 790 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor. Projede 365 adet galeri bulunuyor. Peki Kurtköy Oto World Asya nerede yer alıyor?

Kurtköy Oto World Asya teslimleri ne zaman?

Oto World Asya projesinde yer alan dükkanların alanları minimum 200 metrekare, maksimum ise 600 metrekare olarak dizayn edildi. Peki Kurtköy Oto World Asya teslimleri ne zaman?

kurtköy zin d natura nerede Haberi

kurtköy zin d natura nerede

Zin D Natura projesi, Anadolu Yakası içinde Kurtköy'de inşa ediliyor. Zin D Natura Kurtköy projesi, Zin D Yatırım Geliştirme tarafından yükseliyor. 


Zin D Natura Kurtköy kapsamında 89 konut yer alıyor. Zin D Natura Kurtköy'de 3 ve 4 katlı toplam 5 blok yer alıyor. 


Zin D Natura Kurtköy ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Zin D Natura Kurtköy teslim tarihi Nisan 2014 olarak belirlendi. 


Zin D Natura Kurtköy satılık daire tipleri 

1+1 daireler 60 metrekare, 

2+1 daireler 70 - 80 metrekare, 

3+1 daireler 150 - 217 metrekare olarak tasarlandı.


Zin D Natura Kurtköy adres: Yenişehir Mahallesi, Bahar Sokak No:18 Kurtköy  Pendik - İSTANBUL


Zin D Natura Kurtköy iletişim

Telefon: 0216 641 77 73 

Web Adresi: