29 / 03 / 2024

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri ödülü

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri ödülü

Kuşadası Belediyesi'ne "En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü" Adana Yumurtalık Ayas Plajı'nda düzenlenen 2015 Yılı Mavi Bayrak Ödül Töreni ile verildi.

Kuşadası Belediyesi'nden satılık 2 zeytinlik!

Kuşadası Belediye Başkanlığı Arya Turistik Tesisleri Anonim Şirketi, Kuşadası Çınar Mahallesi'nde yer alan zeytinlikleri satışa çıkardı. Söz konusu zeytinliklerin ödemeleri peşin olarak yapılacak

Kuşadası Belediyesi zeytinlik satıyor! Yazlık bölgede zeytinlik arayanlar dikkat!

Kuşadası Belediye Başkanlığı Arya Turistik Tesisleri Anonim Şirketi, Kuşadası Çınar Mahallesi'nde yer alan zeytinlikleri satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın Kuşadası'nda yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar Davutlar, Soğucak ve Türkmen'de yer alıyor.

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Yazlık bölgelerde arsa arayanların merakla beklediği satış ihalesi 11 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Kuşadası Belediyesi'den satılık arsa fırsatı! İhalesi 11 Kasım'da!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Yayla Mahallesi'nde yer alan 2 kat konut imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kuşadası'nda 2 konut satılıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Kuşadası Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Yayla Mahallesi'nde yer alan 2 konutu satıyor. İşte fiyatları...

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Kuşadası Belediyesi 9 gayrimenkul kiraya verecek! Aylık 500 liraya!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 9 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 3 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kuşadası Belediyesi'nden 20 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Kuşadası ilçesinde yer alan 13 gayrimenkulü 19 milyon 999 bin TL'ye satıyor...

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

Kuşadası Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor!

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı İmar Kanunu’na aykırı hareket ettiği gerekçesiyle iptal edilen bir işletmeyi mühürledi. 

Kuşadası Belediyesi balıkçıların kira ödemelerini erteleyecek!

Aydın Kuşadası Belediyesi, balıkçı esnafın kira borçlarını erteleme gecikme faizlerini silme kararı aldı. 

Kuşadası'nda inşaat işlerine düzenleme!

Aydın Kuşadası Belediyesi, kentteki inşaat işlerinin İmar Kanunu’na uygun olarak yürütülmesi yönünde talimat gönderdi. 

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri ödülü Haberi

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri ödülü

2015 yılında ödüle hak kazanan ve her yıl Türkiye'nin farklı bir yöresinde yapılan plaj, marina ve yatlara verilen "Mavi Bayrak" Ödül töreni, tüm plajları temsilen bu yıl 13 Haziran'da Adana-Yumurtalık Belediyesinin ev sahipliğinde yapıldı. Kuşadası Belediyesi bu yıl, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından verilen Mavi Bayrak Ödülü'nün korunmasında en önemli kriterlerden olan çevre eğitimi ve bilinçlendirme etkinlikleri alanında verilen "En iyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülünü" aldı. Jürisinde Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bölgesel Çevre Merkezi-REC Türkiye, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Atılım Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü üyelerinin yer aldığı ve her yıl üç adet verilen ödülün bir diğerini yine Kuşadası'ndan Sealight Otel diğer ödülü ise Bodrum Yalıçiftlik Bölgesi Otelleri...