25 / 04 / 2024

Kuşadası Efes Kongre Merkezi İşletme İhalesi tarihi

Kuşadası Efes Kongre Merkezi İşletme İhalesi tarihi

25 yıl sürecek Kuşadası Efes Kongre Merkezi İşletmesi İşi ihalesinin geçici teminat bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi. İhale 24 Temmuz 2014 günü yapılacak.

Yılın ilk kruvaziyeri Kuşadası'na geldi!

Kuşadası Ege Ports Limanı 'na, Norwegianjade isimli gemiyle 2 bin 700 turist geldi. ABD'li ve Avrupalı turistler, Efes Antik Kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti.

Kuşadası'na yılın ilk kruvaziyeri geldi!

Kuşadası Ege Ports Limanı'na, Norwegian Jade isimli gemi ile 2 bin 700 turist geldi. Amerika ve Avrupalı turistler Efes Antik Kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti. Turistlerin bir bölümü de Kuşadası çarşılarında alışveriş yaptı.

Kuşadası'na bir günde 6 gemiyle 15 bin turist geldi!

Kruvaziyer turizminin önemli merkezlerinden Kuşadası'na aynı gün içinde 6 gemiyle 15 bin turisti geldi. Efes ve Meryemana Evi turları ilgi görürken, binlerce turist hareketlilik getirdi.

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı!

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı. Armatür, banyo, inşaat boruları ve ısıtma-soğutma sitemleri üreticileri, Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde, "İtalyan Günleri" adıyla açılan fuarda buluştu.

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Çoğunluğu Amerikalı turistlerden oluşan ziyaretçilerin bir kısmı, düzenlenen tur programlarıyla Efes antik kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti. Tur programına katılmayan turistler ise Kuşadası'nda alışverişe çıktı...

Eşin Park projesi Kuşadası'nda hayata geçiriliyor!

Eşin Grup, Kuşadası'ndaki konumunu güçlendiriyor. Kuşadası'nın Davutlar Beldesi'nde yapımı devam eden Eşin Life projesinin yüzde 90'ının satışını tamamlayan Grup, yeni projesini de Kuşadası merkezde yapıyor...

Kuşadası'na gelen İranlı turist sayısı 2,5 kat arttı!

Kuşadası Turizm Tanıtma Vakfı Başkanı İlbahar: "Bayram’da Kuşadası'na önemli ölçüde İranlı turist akını olacak. İranlı turistlerin geçtiğimiz yıla oranla 2,5 kat artan rezervasyonlarının yüzde 80'i beş yıldızlı oteller" dedi

Kuştur Kuşadası Turizm sorumluluk beyanını yayınladı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. 26 Temmuz itibarı ile sorumluluk beyanını yayınladı.

Halis Toprak'ın Kuşadası'ndaki malikanesi tatil köyü oluyor!

Halis Toprak 'ın Kuşadası'ndaki malikânesi tatil köyü olacak. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu(TMSF) Toprakbank'ın borçlarına karşılık 2009 yılında el koyduğu malikâne için şubat ayında ihale açmıştı...

Halis Toprak'ın Kuşadası'ndaki malikanesi çürüyor!

Kuşadası-Söke Karayolu üzerinde Çukurçeşme Mevkii’nde yer alan 65 dönümlük malikane Halis Toprak'ın yazlık konutuydu. TMSF'nin el koyup sattığı Kuşadası'ndaki dillere destan dev malikane günden güne çürüyor.

Kuşadası'na beş kruvaziyer ile 16 bin turist geldi!

Kuşadası Ege Ports Limanına, aralarında "Disney Magic" ve "Nieuw Amsterdam"ın da bulunduğu 5 kruvaziyer ile 16 bin 982 turist ve 6 bin 270 mürettebat geldi.

Kuşadası'na 16 bin 982 turist geldi!

Kuşadası Ege Ports Limanına, aralarında "Disney Magic" ve "Nieuw Amsterdam"ın da bulunduğu 5 kruvaziyer ile 16 bin 982 turist ve 6 bin 270 mürettebat geldi.

Eşinpark Kuşadası'nda Eşin Grup tarafından yükseliyor!

20 yıldan bu yana Aydın ve bölgesinde hizmet veren ve yaptığı projelerle dikkat çeken Eşin Grup yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Kuşadası “Eşin Park” ile buluşuyor.

Kuşadası Efes Kongre Merkezi İşletme İhalesi tarihi Haberi

Kuşadası Efes Kongre Merkezi İşletme İhalesi tarihi

Kuşadası Efes Kongre Merkezi İşletmesi İşi ihalesinin geçici teminat bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi. Komer Kuşadası Kongre Merkezi'nde Turizm Seyehat İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından gerçekleştirilen Kuşadası Efes Kongre Merkezi İşletmesi İşi ihalesi 24 Temmuz 2014 günü saat 11:00'da yapılacak. İhalenin 1.yıl muhammen bedeli 6 milyon lira, 2.yıl muhammen bedeli 7 milyon lira, 3.yıl muhammen bedeli 8 milyon lira, 4. yıl muhammen bedeli 9 milyon lira 5.yıl muhammen bedeli 10 milyon lira olarak belirlenmiştir. İhale kapalı teklif usulüyle yapılacaktır. 


İlanın detayları için