19 / 04 / 2024

kuşadası geka projeleri

kuşadası geka projeleri

Kese Dağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

Kuşadası'nda iki tarihi ev turizme kazandırıldı!

Kuşadası Belediyesi’nin Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan (GEKA) aldığı destekle yaşama geçirdiği "Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi" kapsamında restore edilen iki tarihi Kuşadası evi turizme kazandırıldı...

Kuşadası turizmine kentsel dönüşüm çözümü!

Yeni Kıroba Gazetesi köşe yazarı olan Menderes Akdağ bugünkü yazısında Kuşadası'ndaki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. İşte o haber...

Kuşadası restorasyon projeleri sergileniyor!

Kuşadası Belediyesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) tarafından ortaklaşa yürütülen “Kuşadası Tarihi Evleri ve Mahalleri Koruma, Yaşatma ve Turizme Kazandırma” çalışmasıyla hazırlanan restorasyon projelerinin sergisi açıldı.

Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi başlıyor!

Kuşadası Belediyesi’nin GEKA’dan aldığı destek ile hazırladığı “Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi”nin yaşama geçirilmesi için ilk adım atıldı.

Kuşadası Suhan 360 Hotel açıldı!

Kuşadası turizminde M. Esat Altungün’ün belediye başkanlığı dönemindeki 5 yıllık turizm yatırımları planlaması ve nitelikli yatak sayısını arttırma projeleri meyvelerini vermeye devam ediyor.

Kuşadası'nda Kesedağı ve Tarihi Bisiklet Yolu projelerine hız verilecek!

Kuşadası'nda Kaymakamlığın Kesedağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

Kuşadası Turizminin Yeniden Pazarlaması Stratejisi İçin Çalıştay gerçekleşti!

Kuşadası Ticaret Odası tarafından hazırlanan ve yürütülen, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından finanse edilen “Kuşadası Turizminin Yeniden Pazarlama Stratejisi” konulu proje kapsamındaki çalıştay gerçekleşti..

Kuşadası bisiklet yolu projesine hız verildi!

Kuşadası’nda Kaymakamlığın Kesedağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

Muammer Aksoy Kuşadası yatırımları hakkında bilgi verdi!

Pine Bay Otel'de, 'Kese Dağı ve tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri' hakkında bilgi verildi. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, ilçeye kazanımlar sağlayacak projelerin uygulanabilirlik analizlerinin yapıldığını kaydetti.

Kuşadası'na GEKA'dan 1 milyonluk destek geldi!

Kuşadası Kaymakamlığı, AB ve Proje Birimi öncülüğünde hazırlanan iki projeye Güney Ege Kalkınma Ajansı'ndan ( GEKA ) 1 milyon liralık destek geldi.

Özlem Çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı!

Özlem çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı. Katılımcılarla Kuşadası'nın tanıtımı ve turizmi görüşen Çerçioğlu. Kuşadası'nda kurulacak bir örgütlenmede Büyükşehir Belediyesi olarak çatı rolü üstleneceklerini ve tanıtıma destek olacağını söyledi.

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

kuşadası geka projeleri Haberi

kuşadası geka projeleri

Kuşadası Kaymakamlığının önderliğinde, GEKA’nin desteğiyle gündeme getirdiği iki proje için kapanış toplantısı Pine Bay otelde yapıldı. Toplantıda her iki fikir projesini çizen mimarlar sunumlarını yaptı. Projelerle ilgili bilgiler verdi. Yapılan sunumlar sonrası söz alan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, projeyi duyduğu ilk günden bu yana heyecan içinde olduğunu, hayata geçirilmesi için ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını ve gerekli desteği vereceklerini söyledi. Kayalı, “Bu projeyi ilk duyduğumdan beri heyecan içindeyim. Her türlü desteği vermeye, ne gerekiyorsa yapmaya hazırız, Kuşadası Belediyesi adına üzerimize düşeni yapmaya söz veriyorum. Hatta ve hatta bu toplantı öncesi, projeyle ilgili, bölgenin imar planı konusunda  bazı adımlar attık. Bu projenin burada kalmaması, hayata geçmesi lazım. Projenin tamamının bir anda  gerçekleşmesi de çok önemli değil, ama yeter ki bir...