24 / 04 / 2024

Kuşadası metruk ev yıkımı

Kuşadası metruk ev yıkımı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan metruk bir binanın ikinci katındaki duvarları yıkıldı. Olay sonucu park halinde bulunan bir otomobil ve bir işletmenin çatısı zarar gördü.

Kuşadası'nda 2 konut satılıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Kuşadası Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Yayla Mahallesi'nde yer alan 2 konutu satıyor. İşte fiyatları...

Dilan Çıtak: Babam Kuşadası'ndaki evi bana vermedi!

İbrahim Tatlıses 3 yıl önce Kuşadası'nda bulunan sistesinden çoçuklarına birer daire bırakacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz gün görüntülen Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, ''Herkese ev verildi, bana verilmedi ama sorun yapmadım'' dedi.

Kuşadası'nda metruk binanın ikinci katındaki duvarlar yıkıldı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan metruk bir binanın ikinci katındaki duvarları yıkıldı. Olay sonucu park halinde bulunan bir otomobil ve bir işletmenin çatısı zarar gördü.

Kuşadası'nda iki tarihi ev turizme kazandırıldı!

Kuşadası Belediyesi’nin Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan (GEKA) aldığı destekle yaşama geçirdiği "Tarihi Kuşadası Limanı ve Kültürel Rotalar Projesi" kapsamında restore edilen iki tarihi Kuşadası evi turizme kazandırıldı...

Kuşadası'nda günlük kiralık evler anlatıldı!

Günlük ve haftalık ev kiralama konusunda yeni yasal düzenleme anlatıldı. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü, günlük ve haftalık ev kiralama konusunda yapılan yeni yasal düzenlemeler hakkında açıklama yaptı.

Kuşadası'ndaki 11 tarihi ev restore ediliyor!

Kuşadası Belediyesi, geleneksel kent dokusunun korunması ve tescilli yapıların restore edilerek turizme kazandırılması amacıyla Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ile geçtiğimiz yıl başladığı projelendirme çalışmalarına devam ediyor.

Kuşadası Belediyesi'nden ihtiyaç sahibi vatandaşa yeni ev!

Kuşadası Belediyesi çalışmalarına sosyal belediyecilik anlayışı ile devam ediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek olan Kuşadası Belediyesi, evi tamamen yanan bir vatandaşa yardım eli uzatarak evi tamamen yeniledi.

Kuşadası Kültür Merkezi açıldı!

Kuşaası Eğitim ve Geliştirme Vakfı'na bağışlanan tarihi bir ev üzerinde Kuşadası Belediyesi ve Aydın Valiliği İl Özel idaresi tarafından inşaatına başlanan Kuşadası Kültür Merkezi hizmete girdi.

Kuşadası Kültür Merkezi hizmete girdi!

KEGEV’e bağışlanan tarihi bir ev üzerinde 2013 yılında M. Esat Altungün’ün belediye başkanlığı döneminde Kuşadası Belediyesi ve Aydın Valiliği İl Özel İdaresi tarafından inşaatına başlanan Kuşadası Kültür Merkezi hizmete girdi.

Enza Home Kuşadası'nda ilk mağazasını açıyor!

Yataş Grup, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde ilk Enza Home mağazasını açacak. Enza Home, Kuşadası'nda 5 Haziran'da açılacak yeni konseptteki Enza Home mağazası ile mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak.

Kuşadası'nda ilk Uluslararası Seramik Çalıştayı başladı!

Dünya ülkelerinden ünlü seramik sanatçılarına ev sahipliği yapan Old Town Tanneries , görkemli bir açılış kokteyli ile Seramik çalıştayının startını verdi.Kuşadası'nda ilk Uluslararası Seramik Çalıştayı başladı.

Kuveytliler Kuşadası'ndan binin üzerinde konut aldı!

Kuşadası'nın CHP'li Belediye Başkanı Özer Kayalı, "Kuveytliler, yaklaşık 2 yıldır ilçemize gelerek, ciddi anlamda yatırım yaparak ev sahibi oluyorlar. Kuveyt sermayesine dayalı 20 tane site var" dedi.

Porland Kuşadası mağazası kapılarını açtı!

Kuşadası AVM ’ de, 1390 metrekare alanda, hem ev hem de gastronomi müşterilerine hitap eden Porland, dekorasyonda stil oluşturan binlerce çeşit, renk ve desen sunuyor...

Kuşadası metruk ev yıkımı Haberi

Kuşadası metruk ev yıkımı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan metruk bir binanın ikinci katında bulunan duvarların yıkılmasının ardından park halinde bulunan bir otomobil ve bir işletmenin çatısı zarar çöktü.

Ses Gazetesi'nde yer alan habere göre; Alacamescit Mahallesi Yıldız Sokak'ta çatısı bulunmayan iki katlı harabe yapının ikinci katında bulunan duvarları yıkıldı. 

Yıkılan duvarlar yan tarafta bulunan bir pidecinin çatısına ve park halinde bulunan bir otomobilin üzerine düştü.

Bazı duvar parçaları ise Hacı İbrahim Camisinin içerisinde yer alan mezarlığın içine düşmesiyle mezar taşlarında zarar meydana...