24 / 04 / 2024

Kuşadası Belediyesi'nden ihtiyaç sahibi vatandaşa yeni ev!

Kuşadası Belediyesi'nden ihtiyaç sahibi vatandaşa yeni ev!

Kuşadası Belediyesi çalışmalarına sosyal belediyecilik anlayışı ile devam ediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek olan Kuşadası Belediyesi, evi tamamen yanan bir vatandaşa yardım eli uzatarak evi tamamen yeniledi.




Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü  tarafından Kirazlı Mahallesi'nde yaşayan ve geçtiğimiz yıl odun sobasından çıkan yangın neticesinde evi tamamen yanarak kül olan Nevzat Arslan'ın evi yenilendi. Kirazlı Mahallesi Muhtarlığı ve hayırseverler tarafından başlatılan yenileme çalışmaları Kuşadası Belediyesi tarafından tamamlandı. İskelet halinde teslim alınan ev yeniden inşa edildi. Tüm kaba ve ince inşaat işleri Belediye ekipleri tarafından yapılan ev zemin, kapı, pencere, mutfak ve banyo dolapları ile Nevzat Arslan ve ailesi için hazırlandı.


Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirterek "Yangın mağduru vatandaşımızın evi Sosyal Yardım İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından özenle yenilenerek kendisine teslim edilmiştir. Bir daha böyle üzücü bir olayla karşılaşmamalarını ve yeni evlerinde huzur içinde yaşamalarını diliyorum" dedi.




Kuşadası Belediyesi



Geri Dön