25 / 04 / 2024

evi yanan aile yardım

evi yanan aile yardım

Kuşadası Belediyesi çalışmalarına sosyal belediyecilik anlayışı ile devam ediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek olan Kuşadası Belediyesi, evi tamamen yanan bir vatandaşa yardım eli uzatarak evi tamamen yeniledi.

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Aile içinde yaşanan tartışmalar sonucu ve kin duyulan kişilere karşı yapılan kin evleri nedir? İşte kin evi örnekleri...

Kin evleri, aile içinde yaşanan anlaşmazlıklar ve haksızlıklar sonucu kin ve ve öfkesini hedef aldıkları kişiye göstermek için bilinçli şekilde yapılan evlere deniliyor. 

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacak! 

Manavgat AFAD Koordinasyon Merkezi'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacağını açıkladı.

Evi yanan Çılgın Sedat: İBB'nin ayırdığı otelde kalıyorum!

Üç katlı evi yanan şarkıcı Çılgın Sedat, “Şu anda Büyükşehir Belediyesi’nin ayırdığı bir otelde ikamet ediyorum. Rahatınıza bakın dediler. Her yerden insanlar arıyor” dedi.

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Şırnak Valiliğinden evi yanan aileye kira yardımı!

Şırnak Valiliği, 15 gün önce Maden Afet Konutlarında çıkan yangında evleri kullanılmaz duruma gelen aileye kira ve malzeme desteği yaptı.

Niğde'de yeni öğretmen evi inşa edilecek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi ve AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde’de yeni öğretmen evi yapılacağını duyurdu.

Bursa'da evi yanan aileye geçici konut tahsis edildi!

Bursa Tabakhane Mahallesi'nde evi yanan ailenin diğer fertlerinin ise başka bir eve yerleştirildiği ve ihtiyaçlarının temin edildiği belirtildi.

Atina'da ev kiralayan mülteci aile dolandırıldı!

Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir internet sitesinden bulduğu evi kiralamak isteyen Suriyeli mülteci aile, kendisini emlakçı olarak tanıtan bir şahıs tarafından dolandırıldı.

İBB Kadın Dayanışma Evi açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Kadın Dayanışma Evi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında açıldı. İBB, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Şube Müdürlüğü ile Çocuk ve Aile Şube Müdürlüğü de kuracaklarının bilgisini paylaştı...

Denizli'de evi yanan aileye tadilat yardımı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından yangında evi zarar gören aileye yardım etti. Merkezefendi'de belediye tarafından evin tadilatı yaptırıldı. 

evi yanan aile yardım Haberi

evi yanan aile yardım


Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü  tarafından Kirazlı Mahallesi'nde yaşayan ve geçtiğimiz yıl odun sobasından çıkan yangın neticesinde evi tamamen yanarak kül olan Nevzat Arslan'ın evi yenilendi. Kirazlı Mahallesi Muhtarlığı ve hayırseverler tarafından başlatılan yenileme çalışmaları Kuşadası Belediyesi tarafından tamamlandı. İskelet halinde teslim alınan ev yeniden inşa edildi. Tüm kaba ve ince inşaat işleri Belediye ekipleri tarafından yapılan ev zemin, kapı, pencere, mutfak ve banyo dolapları ile Nevzat Arslan ve ailesi için hazırlandı.


Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirterek "Yangın mağduru vatandaşımızın evi Sosyal Yardım İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından özenle yenilenerek kendisine teslim edilmiştir. Bir daha böyle üzücü bir olayla karşılaşmamalarını ve yeni evlerinde huzur...