27 / 04 / 2024

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.



Muğla Marmaris'teki orman yangınında zarar gören vatandaşlara maddi destekler hız kesmeden sürüyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Marmaris'te 29 Temmuz 2021 tarihinde çıkan ve 9 gün sonra kontrol altına alınmış olan yangının yol açtığı zararlar gideriliyor.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangını ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, devletin bütün imkanlarını seferber ettiğini, kimseyi yalnız bırakmadığını dile getirdi.

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

Yangın bölgesindeki çalışmalara değinen Gökmen, konuyla ilgili şu açıklamalar yaptı:

"Yangında zarar gören köylümüz için 50 bin lira yanan eşya parası, 2 bin lira da acil ihtiyaç parası hesaplarına daha yangın devam ederken yatırıldı. Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı. Evi yanan vatandaşımızın  TOKİ  tarafından evlerinin yapımına başlandı. Evini TOKİ'ye yaptırmak istemeyenlere de evlerinin değeri kadar olan miktar da hesaplarına yatırıldı."

Yangın bölgelerinde konut sigortası poliçelerine ek süre!


Geri Dön