18 / 04 / 2024

Kütahya Adronos Yaşam Merkezi ne durumda

Kütahya Adronos Yaşam Merkezi ne durumda

Tavşanlı'da Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve 2 milyon 250 bin TL'ye mal olacak Adranos Yaşam Merkezi ve Buz Pateni Pisti Projesi'nin inşaatı devam ediyor.

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Beylikdüzü Belediyesi'nden büyük fırsat! Yaşam Vadisi 2. Etap kiraya verilecek!

İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Yaşam Vadisi 2.Etap için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Nidapark Küçükyalı Kınalı'da yaşam başladı!

Anadolu Yakası'nın ilk karma kullanımlı projelerinden biri olan Nidapark Küçükyalı'nın Kınalı etabında yaşam başladı.

Ağrı'da yağışlardan evleri hasar gören aileye yaşam konteyneri tahsis edildi!

Ağrı Tutak'ta yağışlar sebebiyle evleri hasar gören ve çadırda yaşayan 11 nüfuslu aileye Türk Kızılay yaşam konteyneri verdi.

Sabiha Gökçen Havalimanı yaşam merkezi oluyor!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, son 2 senede terminal içinde hizmete açılan yeni ticari alanlar ile 7 gün 24 saat faaliyet gösteren bir yaşam merkezine dönüşüyor.

Kütahya'daki yaşlı çift samanda evde oturuyor!

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde yaşayan Fadime ve Naim Gün çifti  9 yıl önce 160 balya saman kullanarak yaptıkları saman evde yaşıyor. 

Karabük Kapullu Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Karabük Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapullu Sosyal Yaşam Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Kayseri Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in açıkladığı 2017 projelerinin temelleri arka arkaya atılıyor. 7 Mart’ta yapılan Köşk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi’nin ardından Beyazşehir Mahallesi’nde de sosyal yaşam merkezinin temeli atıldı.

Melikgazi Köşk Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Melikgazi Köşk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı, temel atma törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı...

Kayseri Köşk'e sosyal yaşam merkezi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Köşk ilçesine kazandıracağı beş yıldızlı sosyal yaşam merkezinin temelini yarın atacak. Sosyal tesiste yüzme havuzu, fitness salonu, sanat ve mesleki eğitim için derslikler yer alacak.

Bozüyük'e engelli yaşam merkezi yapılmalı!

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik, dernek olarak üye sayılarının artmasıyla birlikte etkinliklerinin de arttığını belirterek, engelli yaşam merkezinin artık bir ihtiyaç haline geldiğini söyledi.

İstanbul yaşam endeksi sıralamasında Türkiye genelinde 5'nci!

Nüfus yoğunluğu itibarıyla dünyadaki 172 ülkeden büyük olan İstanbul, yaşam endeksine göre Türkiye genelinde 5'inci sırada kendisine yer bulabildi.

Bolu'da 47 hektarlık alana yaşam merkezi inşa edilecek!

Bolu Belediyesi, "Kuruçay Deresi Islah Projesi ve Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" ile Aşağısoku ve Çıkınlar Mahallesi'nin sınırları içerisinde 47 hektarlık bir alanda yaşam merkezi inşa ediyor.

Kütahya Adronos Yaşam Merkezi ne durumda Haberi

Kütahya Adronos Yaşam Merkezi ne durumda

TAVŞANLI halkının geçmişte en önemli uğrak yerlerinden biri olan ve daha sonra bir mezbeleliğe dönüşen Ada Mesireliği, Başkan Güler ile birlikte tekrar o eski canlı günlerine kavuştu. Birbiri ardına yapılan yatırımlarla bölgede yeni bir yaşam merkezi oluşturuldu. Buz pisti inşaatı ise hızla ilerliyor. Tavşanlı'da "Ada Mesireliği Canlanıyor" sloganıyla başlatılan ve Zafer Kalkınma Ajansı'nın destek verdiği Ada projesinde yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor. İlk olarak buradaki Adranos Çayı üzerinde başlatılan çalışmalar sürerken, bu alan çevre düzenlemeleriyle yeşil bir hüviyete kavuşturuldu. Barbeküler, spor aletleri, çocuk oyun grupları, amfi tiyatro, seyir terası, mescit ve lavâboların inşa edildiği Ada Mesire Alanı piknikçilerin de vazgeçilmez mekanı haline geldi. 


BUZ PİSTİ NDE BULUŞACAĞIZ 

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler şöyle konuştu: "Ada Mesireliğindeki bir diğer projesi de buz...