26 / 04 / 2024

Kütahya eğitim yatırımı

Kütahya eğitim yatırımı

Kütahya'nın Emet ilçesinde, Gazi Kemal İlkokulu inşaatının tamamlandığı açıklandı. 3 milyon 500 bin TL'ye mal olan 16 derslikli okul bir buçuk ay içerisinde hizmete girecek.

910 milyon dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 415 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2024 yılının Ocak ayında Türkiye'ye 910 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 415 milyon dolarlık bölümünün yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu belirtti.

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

1.2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 256 milyon doları yabancılara gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2023 Kasım'da Türkiye'ye 1 milyar 260 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 256 milyon dolarının yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu açıkladı. 

Yapı sektöründe 7,7 milyar dolarlık enerji verimliliği yatırımı yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2024-2030 senelerinde enerji verimliliği odağında yapı sektörüne 7,7 milyar dolar yatırım yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Türkler, Schengen ülkelerine konut yatırımı ile giriyor!

Açıklanan rakamlara göre, Golden Visa ile konut sahibi olanlar yüzde 40 arttı. Türk iş insanları artık Schengen ülkelerine konut yatırımı ile giriyor. İşte detaylar...

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Ona yatırım yapanlar 1 ayda 36 bin TL kazanıyor! Banka şubesine gidenler parasını ikiye katlayacak!

Nakit parası olan vatandaşlar parasının değerini korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneliyor. Son dönemde en popüler yatırımlar ise mevduat hesapları oldu. Öyle ki aylık getirisi 36 bin TL'ye ulaştı...

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selma Tuncay tarafından kuruldu.

Yatırımcılar altını, doları bırakıp ona koşuyor! Artık o da bir yatırım aracı!

Dolar ve altından sonra o da yatırım aracı haline geldi. İşte yatırımcıların düşünebileceği o yatırım aracı!

Ne altın ne de dolar... Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Milyonlarca kişi paralarını enflasyona karşı korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. Nisan ayında en çok buna yatırım yapanlar kazandı. Ne altın ne de dolar...Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Kütahya eğitim yatırımı Haberi

Kütahya eğitim yatırımı

Kütahya'nın Emet ilçesinde inşa edilen Gazi Kemal İlkokulu'nda çalışmalar tamamlandı. İlçede bulunan diğer okullarda eğitime devam eden öğrenciler okullarına dönmek için gün sayıyor.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, toplam 3 milyon 500 bin TL'ye mal olan 16 derslikli okulun en üst katında 260 kişilik anfi türü konferans salonu ve 60 kişilik toplantı salonu bulunuyor. Okulun bir buçuk ay içerisinde tamamen bitirilip hizmete açılması planlanıyor.

Emet ilçesine eğitim çalışmalarını incelemek için  bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, ''Ziyaret kapsamında Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yapılan Emet ilçemizdeki eğitim yatırımlarını yerinde inceleme fırsatı bulduk. İçinde bulunduğumuz Gazi Kemal ilkokulu binamız 16 derslikli, toplantı salonları olan ve üzerinde 260 kişilik büyük bir salonu olan  akustik yapısına dikkat edilerek yapılmış...