25 / 04 / 2024

kütahya fenerbahçe apartmanı

kütahya fenerbahçe apartmanı

Fenerbahçeli inşaat ustası Ali Uslu, futbol tutkuları nedeniyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyayıp, her cepheye kulübün armasını işledi.

Migros'ta dev indirim! Kütahya Porselen 18 Parça Yemek Seti 799,90 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 44,95 TL’ye düştü!

Migros’ta çarşamba günü sona erecek olan indirim kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, Kütahya Porselen 18 Parça Yemek Seti 799,90 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 44,95 TL’ye düştü. İşte 25 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

Kütahya Merkez’e TOKİ’den 350 konut!

TOKİ Kütahya Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Merkez’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Merkez’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Merkez sosyal konut projesi...

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkıyor!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi açık arttırma ile satışa çıkartılacak. Büyükada'daki 90 metrekarelik olan bu daire için 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatı isteniliyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kütahya İnköy 454 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, İnköy Mahallesi 454 Adet Konut , 8 Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Kütahya 454 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, İnköy Mahallesi 454 Adet Konut , 8 Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya 454 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, İnköy Mahallesi 454 Adet Konut , 8 Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Kütahya İli, Merkez İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi (Atatürk MTAL) 24 Derslikli Eğitim Binası, Tavşanlı İlçesi Ulucami Mahallesi (Tavşanlı Anadolu Lisesi) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kütahya 454 konut ihalesi 19 Nisan'da!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, İnköy Mahallesi 454 Adet Konut , 8 Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 19 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'na itirazlar Anayasa Mahkemesi’nde!

Yıllardır tartışmalara neden olan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın özelleştirilmesine ve kıyı alanının yapılaşmaya açılmasına karşı açılan davalarda hukuk yolları bitti. 32 Kadıköylü vatandaş da bireysel başvuru hakkını kullandı ve Türkiye’de ilk defa bir “kent suçu” Anayasa Mahkemesi’ne taşındı.

TOKİ'den Kütahya İnköy'e 454 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya İnköy'de 454 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

kütahya fenerbahçe apartmanı Haberi

kütahya fenerbahçe apartmanı

Kütahya'da yaşayan ve tüm fertleri Fenerbahçe taraftarı olan Uslu ailesi, futbol tutkuları sebbeiyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyadı ve her cepheye kulübün armasını işledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Tavşanlı ilçesinin Ayvalı köyünde yaşayan inşaat ustası Ali Uslu ve eşi Cemile ile oğulları Kudret ve Burak Uslu, Fenerbahçe'ye olan sevdalarını yaptıkları yeni konutlarının dış cephesine taşıdı.

Köyün her yerinden görünen sarı lacivert boyalı ev, futbolseverlerin de dikkatini çekti. Fenerbahçe sevdasını konutlarına yansıtan aile, takımlarını sahasında izlemeyi istiyor.

- "Yensek de yenilsek de arkasındayız"

İnşaat ustası baba Ali Uslu, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin ailesi için adeta aşka dönüştüğünü, Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Aykut Kocaman'lı Fenerbahçe kadrosundan beri sarı lacivertli renklere gönül verdiğini söyledi.

Ailedeki tüm fertlerin Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirten Uslu, şunları söyledi:

"Bu...