19 / 04 / 2024

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkıyor!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkıyor!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi açık arttırma ile satışa çıkartılacak. Büyükada'daki 90 metrekarelik olan bu daire için 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatı isteniliyor. İşte ayrıntılar...



Türk futbol tarihinin ve içinde bulunduğu Fenerbahçe takımının en gözde futbolcusu  Lefter'in Büyükada'daki 90 metrekarelik olan bu dairesi açık arttırma ile satışa çıkartılacak. Söz konusu ev için 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatı isteniliyor.

Fenerbahçe'de yıllarca top koşturan ve Türkiye'de 3 kez şampiyonluk yaşayan futbolcu, Sarı- Lacivert forma ile toplam 4 Türkiye, 3 kere de İstanbul Ligi Şampiyonluğu kazandı. 43 yaşına kadar futbol oynamaktan vazgeçmeyen Lefter için Fenerbahçe taraftarları "Ver Lefter'e, yaz deftere" diye bağırarak tezahürat yapmışlardı. 22 Aralık 1925'te Büyükada Hamam Sokak'ta gözlerini açtı ünlü futbolcu. Futbola da yine burada, doğduğu yerde başladı. 

Fenerbahçe nin efsane futbolcusu Lefter in evi 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkıyor!

Ünlü futbolcu Lefter'in  miraslarından biri olan ve doğup büyüdüğü Büyükada'daki  90 metrekarelik  bu daire çocuklarından birine kalmıştı. Para dergisinden alınan habere göre bu daire yakın zamanda kapalı zarf usulü ile açık arttırmaya çıkacak. Şu anda torununun yaşadığı evi ailesi satmaya karar verdi. Bu dairenin satışdaki başlangıç fiyat 2 milyon 800 bin TL'den başlanacağı söyleniyor. 

Dünyanın en yalnız evi 5 milyon TL'ye satışa çıktı!

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Hasan Can Kaya hakkında bomba iddia! Acun Ilıcalı kefil oldu, Hasan Can Kaya 40 milyona villa aldı!


Geri Dön