17 / 04 / 2024

kütahya gediz osb fabrika yangını

kütahya gediz osb fabrika yangını

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Organize Sanayi Bölgesi'nde, yağ ve küspe üretimi yapan tesiste, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın sonrası fabrika kullanılamaz hale geldi...

Kütahya Gediz Belediyesi 5 adet taşınmazı satıyor!

Gediz Belediye Başkanlığı 2 mahallesindeki 5 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. Taşınmazların satış ihalesi 13 Aralık 2023 Çarşamba Günü 14:00 ile 15:00 saatleri arasında yapılacak.

Kütahya'da 12 adet imarlı arsa satılacak!

Gediz Belediye Başkanlığı, Kütahya Gediz'de yer alan 12 arsayı satışa çıkardı. Arsalar sanayi ve sanayi sitesi imarlı olarak belirtildi.

Kütahya Gediz TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ Kütahya Gediz 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Gediz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Gediz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Gediz sosyal konut projesi...

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 8 firmaya yer tahsisi!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer OSB’de birçok firmaya yer tahsis edildi. Toplam 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan fabrikalarda 3 bin 335 yeni istihdam sağlayacak. 

Kütahya'nın OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Ulaşım altyapısı, lojistik avantajları ve düşük yatırım maliyetleri ve altı tane OSB'si bulunan Kütahya, yerli, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kütahya 1. OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, kentin Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Kütahya'da 10 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kütahya İli Gediz Belediye Başkanlığı, Kütahya Özyurt Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi 13 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 81.7 milyon TL'ye yapım işi ihalesi!

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi alanına ait altyapı yapım işini 81 milyon 772 bin 700 TL'ye ihale ediyor.

Kütahya Gediz için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Gediz ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kütahya OSB için istimlak edilen arazilerin bedelleri mecliste!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Sevdiğin köyünde kurulacak OSB için istimlak edilen arazilerin bedellerinin köylülere ne zaman ödeneceği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'nin akıbeti TBMM'de!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi'nin ne zaman faaliyete geçeceğini Bakan Varank'a sordu..

kütahya gediz osb fabrika yangını Haberi

kütahya gediz osb fabrika yangını


Kütahya'nın Gediz ilçesinde çıkan yangında, yağ ve küspe üretimi yapan bir fabrika kullanılamaz hale geldi.


Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Organize Sanayi Bölgesi'nde, yağ ve küspe üretimi yapan tesiste, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.


İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu yangını kontrol altına aldı.


Yangın sonrası fabrika kullanılamaz hale...