26 / 04 / 2024

kütahya okul projeleri

kütahya okul projeleri

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre ve İçişleri Komisyonu üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı,Kütahya Merkez'e bağlı Akkent Mahallesi'ne yeni bir ilkokul binası daha yapılacağını bildirdi.

TOKİ Kütahya'da iki yeni okul inşa ediyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ eğitim yatırımlarını da sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Kütahya'da da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ, Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya'da iki yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Kütahya İli, Merkez İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi (Atatürk MTAL) 24 Derslikli Eğitim Binası, Tavşanlı İlçesi Ulucami Mahallesi (Tavşanlı Anadolu Lisesi) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi 13 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kütahya 24 derslikli okul ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya ili İnköy Mahallesi 24 Derslikli İlköğretim Okulu İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal işi ihalesini bugün saat 15:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Kütahya 24 derslikli okul ihalesi 14 Kasım'da!

Kütahya ili İnköy Mahallesi 24 Derslikli İlköğretim Okulu İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal işi ihalesi 14 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 24 derslikli okul!

Kütahya ili İnköy Mahallesi 24 Derslikli İlköğretim Okulu İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal işi ihalesi 14 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

Kütahya'da 19.8 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Kütahya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü 19 milyon 850 bin TL bedelle okul yaptıracak.

Kütahya'ya 3.5 milyonluk eğitim yatırımı!

Kütahya'nın Emet ilçesinde, Gazi Kemal İlkokulu inşaatının tamamlandığı açıklandı. 3 milyon 500 bin TL'ye mal olan 16 derslikli okul bir buçuk ay içerisinde hizmete girecek.

Kütahya'da hazırlanan ulaşım projeleri mecliste!

Kütahya ili ve ilçelerine yönelik olarak hazırlanan projeler meclis gündemine taşındı..

Kütahya Emet yatırımcılarını bekliyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Koca, yapılacak olan kamu ve özel sektöre ait her türlü yatırımın önünü açmaya çabaladıklarını söyledi.

kütahya okul projeleri Haberi

kütahya okul projeleri

Akkent'in yeni bir mahalle olduğunu ifade eden Nazlı, "AK Parti iktidarıyla hayata geçen toplu konut uygulamaları hem sosyal yönden vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olmalarına imkan sağlamış , hem de çevre düzenlemeleri bina yalıtımları, camisi, okulu, sağlık ocağı, ticaret merkezleri ve spor alanlarıyla şehirlerin çevresini değiştirmiştir. İlimizde Akkent Mahallesi bu anlamda kurulan bir mahalledir. Mahallemizin tüm ihtiyaçları TOKİ tarafından bir planlama yapılarak karşılanmış ve modern şehir anlayışının en güzel uygulamalarından biri olarak hayata geçmiştir.Her geçen gün yapılan konutlarla büyüyen mahallemize 2016 yılı içerisinde 972 konut yapımına başlanmıştır. Mahalle muhtarlarımız sakinleri yaptığımız ziyaretlerde yeni bir ilkokul ihtiyacını bizlere iletmişlerdi. Bizlerde Kütahya milletvekilleri olarak TOKİ Başkanımız Ergün Turan'ı ziyaret ederek konuyu dile getirdik. Başbakanımız bizlerin talebini değerlendirmeye alarak ilgili birimlere...