29 / 03 / 2024

Kütahya Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ihale tarihi

Kütahya Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ihale tarihi

Kütahya Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi İşine İlişkin İzleme ve Değerlendirme Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi 25 Mayıs'ta düzenlenecek..

Bakanlıktan son dakika müjdeli haber! Sağlık Bakanlığı 2023 2. personel alımı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki günlerde 85 bin sağlık personeli alımı yapılacağının müjdesini vermişti. İlk yerleştirme işlemleri tamamlandı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyen adayların heyecanla beklediği alımlar için gözler gelecek son dakika açıklamalarına çevrildi. Peki, Sağlık

ABD Sağlık Bakanlığı, göçmen çocuklar için Pentagon'dan arazi talep etti! 

ABD Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığı, ülkeye Meksika sınırından kaçak olarak gelen göçmen çocukları yerleştirmek için, Savunma Bakanlığından (Pentagon), Teksas'ta iki askeri üste yer tahsis talebinde bulundu. 

KİPTAŞ 3.Etap konutları sağlık çalışanlarına teslim edildi!

5 Şubat tarihinde sağlık çalışanları için satışa sunulan  KİPTAŞ 3. Etap Silivri konutlarında tüm daireler satıldı. Konutları satın alan sağlık çalışanları dairelerine yerleştirildi.

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

İÜ Veteriner ve Sağlık Bilimler Fakültesi'nin taşınması başladı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'nın 26 Eylül'de yaşanan depremde binaları hasar gören Veteriner Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin Büyükçekmece Yerleşkesi'ne taşınmasının büyük bölümünün bu cuma gününe kadar tamamlanacak...

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Şaphane Entegre Sağlık Kompleksi inşaatı başladı!

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde yapım çalışmaları devam eden ’ ’Entegre Sağlık Kompleksi’’ inşaatında Kaymakam Lütfullah Göktaş incelemelerde bulundu.

Kütahya Şaphane'ye sağlıkta dev yatırım!

Kütahya’nın Şaphane ilçesine dev sağlık yatırımı geliyor. Kütahya Şaphane ilçesine ''Entegre Sağlık Kompleksi'' için yapım çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Silivri Her Dem Sağlıklı Yaşam Köyleri teslim tarihi!

İstanbul’un Silivri ilçesinde TEM ve E5 otoyollarının kesiştiği noktada inşa edilen Her Dem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde fiyatlar 286 bin TL'den başlıyor ve şerefiyesine göre farklılık gösteriyor..

Şanlıurfa sağlık yerleşkesi yapım ihalesi 31 Temmuz'da!

Şanlıurfa Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi İşine İlişkin İzleme ve Değerlendirme Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak..

Kütahya Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ihalesi 25 Mayıs'ta!

Kütahya Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi İşine İlişkin İzleme ve Değerlendirme Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi 25 Mayıs'ta düzenlenecek..

Mardin, Şırnak ve Hakkari'deki sağlık kurumları onarılacak!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Yüksekova'da, Hakkari'de, Şırnak'ta, Cizre'de, Nusaybin'de terör saldırılarının yaşandığı yerleşim yerlerindeki sağlık kurumlarının onarılacağını belirtti.

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Bolu'ya inşa ediliyor!

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Bolu’ya toplamda 250 milyon dolara mal olacak Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası kuruluyor. Narven Termal Sağlık Kasabası Bolu’nun ikinci büyük yerleşim alanı olmaya hazırlanıyor.

Kütahya Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ihale tarihi Haberi

Kütahya Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ihale tarihi

Sağlık Bakanlığı, Kütahya Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi İşine İlişkin İzleme ve Değerlendirme Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihale ediyor. İhale 25 Mayıs'ta gerçekleşecek.


KÜTAHYA SAĞLIK YERLEŞKESİ YAPIM İŞLERİ İLE ÜRÜN VE HİZMETLERİNİN TEMİN EDİLMESİ İŞİNE İLİŞKİN İZLEME VE DEĞERLENDİRME DANIŞMANLIK HİZMETİ SATIN ALINACAKTIR


Sağlık Bakanlığından:


Kütahya Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi İşine İlişkin İzleme ve Değerlendirme Danışmanlık Hizmet Alımı işi 6428 Sayılı “Kamu Özel İş Birliği Modeli İle Tesis Yaptırılması, Yenilenmesi ve Hizmet Alınması İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun” kapsamında açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


1 - İdarenin

a) Adı ve Adresi                  ...