26 / 04 / 2024

kütahya sosyo kültür merkezleri

kütahya sosyo kültür merkezleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kütahya Belediyesi'nin hayata geçirdiği Sosyo Kültür Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Kütahya Ağaçköy'e sosyo kültür merkezi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kütahya Belediyesi, Ağaçköy Sosyo Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Kütahya Ağaçköy Sosyo Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kütahya Belediyesi'nin hayata geçirdiği Sosyo Kültür Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Kütahya Ağaçköy'e sosyo kültür merkezi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kütahya Belediyesi, Ağaçköy Sosyo Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Denizli Kültür Merkezi’ne 35 milyon TL yatırım yaptı!

Teknik Yapı tarafından inşa edilen ve ‘En iyi Sosyo-Kültürel projesi’ ödülünü alan ‘Denizli Kültür Merkezi’, 35 milyon liralık bir yatırım ardından açıldı. 

Kütahya'daki kültür merkezinin adı Hazer Dinari Kültür Merkezi oldu!

Kütahya’da Belediye Yeni Kültür ve Ticaret Merkezi’nin adı, ’Hazer Dinari Kültür Merkezi’ olarak değiştirildi. Saraçoğlu, ankette vatandaşların ikinci tercihinin ’Zafer’ ve üçüncü tercihinin de ’Sunullah Gaybi’ olması yönünde oy kullandığını söyledi.

ATSO Kültür Sanat Merkezi Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

3 ay önce kapılarını açan Antalya Kültür Sanat, Sign of the City Awards 2015’de ‘En İyi Sosyo-Kültürel Yapı’ kategorisinde birinci oldu. Gökkuşağının tüm renklerini taşıyan cephesi ile dikkat çeken yapı, 2 bin metrekare alana yayılıyor.

Kütahya Akkent Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Akkent Kültür Merkezi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in de katıldığı törenle hizmete sunuldu Törende konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, tesisin 2 milyon 200 bin TL'ye mal olduğunu dile getirdi.

Kocaeli Beylikbağı Kültür Merkezi’nin inşaatı başladı!

Halkın sosyo-kültürel ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yapılan kültür merkezleri bulundukları bölgenin cazip mekânı haline geliyor. Bu merkezlerden biri de Gebze - Beylikbağı Mahallesi ’nde yapılıyor...

Körfez Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sosyo-kültürel etkinlikler için kentin her yerine kültür merkezleri inşaa ediyor

Kocaeli Belediyesi Kuruçeşme'de kültür merkezi inşa ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Kuruçeşme’de yapımını sürdürdüğü kültür merkezi bölge halkının sosyo-kültürel ihtiyaçlarına karşılayabilecek şekilde yapılıyor...

Kocaeli'de yeni OSB'ler yerine kültür ve spor öne çıksın!

Var olan 16 organize sanayi bölgesine yenilerini eklemeye hazırlanan Kocaeli'de plansız şekilde kurulan OSB'lerin kentin eşsiz ekolojik yapısına zarar verdiği belirtildi. Akademik çevreler, kentte turizm, kültür ve sporun öne çıkarılması gerektiği düşünce

ODTÜ, Antalya Ürünlü'yü kültür köyü yapıyor!

Antalyanın İbradı ilçesindeki Ürünlü köyünün "Kültür Köyü" olması için Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) tarafından hazırlanan proje, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kabul edildi

Kent ve Kültür Konferansı, mimarinin önderlerini ağırladı!

Contemporary İstanbul 'un 12. İstanbul Bienali onuruna düzenlediği “Kent ve Kültür ” konferansı, uluslararası arenadan fikir önderlerinin katılımıyla gerçekleşti

kütahya sosyo kültür merkezleri Haberi

kütahya sosyo kültür merkezleri

Çalışmalarına son sürat devam eden Kütahya Belediyesinin Kumarı mahallesinde hayata geçirdiği Sosyo Kültür Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Kütahya Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan açılış töreninde Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve ekibine teşekkürlerini sunan AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kumarı Sosyo Kültür Merkezinin hayırlı hizmetlere vesile olmasını diledi.

Kumarı mahallesine yakışır hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna teşekkür eden AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Ahmet Sami Kutlu; "Fayda zarar hesabı yapmadan hemşehrilerimize ne verebiliriz? Onların mutluluğunu, konforunu nasıl arttırabiliriz? Bilinciyle yapılan bu çalışmadan dolayı kıymetli Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Kumarı mahallemizde ikamet eden hemşerilerimizin hizmetine sunulan Sosyo Kültür Merkezin açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Kütahyamızda bulunan mahallelerimizi birbirinden...