25 / 04 / 2024

Kütahya Ağaçköy'e sosyo kültür merkezi!

Kütahya Ağaçköy'e sosyo kültür merkezi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kütahya Belediyesi, Ağaçköy Sosyo Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.



 

Kütahya Belediyesinin Ağaçköy mahallesinde hayata geçirdiği  Sosyo Kültür Merkezin açılışı yapıldı.

Kütahya Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan açılış töreninde Ağaçköy Mahalle Muhtarı Mehmet Işık, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna mahallelerine yapmış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek yapacağı çalışmalarında başarılar diledi.

Şehrimize yakışır hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna teşekkür eden İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz konuyla ilgili olarak, "Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Sosyo Kültürel Merkezi şehrimize kazandıran Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ve ekibini tebrik ediyorum. Kütahya Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan bu esere muhtarımız ve mahalle sakinlerimizin sahip çıkması gerekiyor. Tesisin Kütahyamız ve mahalleli vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Ağaçköy mahallemizde ikamet eden hemşerilerimizin hizmetine sunulan Sosyo Kültür Merkezin açılışında konuşan Başkan Kamil Saraçoğlu; "Belediye Başkanı adayı olduğumuzda hemşehrilerimize tüm şehrimiz ile ilgili 43 proje sözümüz vardı. Bu 43 projemize ilave olarak farklı projelerimizi de Belediye Başkanı seçildikten sonra ortaya koymuştuk. Bugün baktığımız zaman çok şükür söz konusu 43 proje ve ilave projelerin %95nin üzerinde projeyi bitirerek hemşerilerimizin kullanımına sunmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Kütahyamızda bulunan mahallelerimizi evladımız gibi görüyor ve her birine yasalar çerçevesinde eşit şekilde hizmet etmeye gayret ediyoruz, dedi.


Geri Dön