20 / 04 / 2024

kütahya tavşanlı satılık apartman

kütahya tavşanlı satılık apartman

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı Kütahya Tavşanlı Durak mahallesinde yer alan apartmanı atışa çıkardı. İhale 20 Haziran 2014 tarihinde saat 14:30 'da gerçekleştirilecek...

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kütahya Tavşanlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Tavşanlı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Tavşanlı sosyal konut projesi...

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Kütahya Tavşanlı'da 22.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Tavşanlı İcra Dairesi, Kütahya ili, Tavşanlı ilçesi, Dağçeşme Mahallesi, Kızılkayaaltı Mevkii, 1877 ada 1 parseldeki mezhaba binasını ve içindeki teknik ekipmanlarını 22 milyon 1 bin 960 TL'ye icradan satıyor...

İstanbul'da kiralık ve satılık konut fiyatları uçtu!

İstanbul'da kiralık ev bulmak için bir konut tutmak için en az 4-5 bin TL bütçe ayrılması gerekiyor. Satılık evlerin fiyatları ise neredeyse anlık değişmeye başladı.

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir başvurularında bugün son gün!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan ve Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor. 

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa etmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor.

Kütahya Belediyesi'nden satılık 61 gayrimenkul!

Kütahya Belediye Başkanlığı Merkez'e bağlı Parmakören Mahallesi'nde yer alan 61 adet arsayı satışa çıkardı. 

TOKİ Kütahya Tavşanlı kura sonucu isim listesi 09.08.2021!

TOKİ Kütahya Tavşanlı kura sonucu isim listesi 09.08.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kütahya Tavşanlı kura sonucu isim listesi 09.08.2021 ve proje detayları...

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir kura çekilişi 9 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinde yer alan 134 adet konutun kura çekilişi 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir kura çekilişi 9 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinde yer alan 105 adet konutun kura çekilişi 9 Ağustos tarihinde yapılacak.

kütahya tavşanlı satılık apartman Haberi

kütahya tavşanlı satılık apartman


Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı Kütahya Tavşanlı Durak mahallesinde yer alan apartmanı  satışa çıkardı. İhale 20 Haziran 2014 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.  İstekliler bu işe ait şartnameyi 100,00.-TL karşılığında İstanbul Cad. Elif Sok. No: 4 İskitler/ANKARA adresindeki Satınalma Biriminden veya Tavşanlı Şube Başkanlığı’ndan temin edebilirler.



İlanı detaylı görüntülemek için