27 / 04 / 2024

kütahya toki projeleri

kütahya toki projeleri

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Kütahya kentsel dönüşüm projesi için start verdi.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt 495 konut ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Kütahya Merkez projesindeki 495 konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Kütahya 198 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya 126 konut ihalesi 26 Haziran'da!

Kütahya İli, Dumlupınar İlçesi 126 Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya 126 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli, Dumlupınar İlçesi 126 Konut ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

Kamil Saraçoğlu'ndan Ergün Turan'a ziyaret!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Toplu Konut İdadesi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret etti. Kente emekliler için yaptırılacak olan konutlarla ilgili bilgi alış verişinde bulundu.

TOKİ'den Kütahya'ya 1000 yeni konut geliyor!

TOKİ'den Kütahya'ya 1000 yeni konut geliyor. AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Kütahya'ya bin yeni konut yapılması için daha önce TOKİ'ye yapılan girişimlerin sonuç verdiğini söyledi.

Kütahya TOKİ projesinde son dakika! 448 konut ve 36 dükkanlık yeni proje geliyor!

Dar gelirlileri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya'da 448 konut ve 36 dükkan inşa edecek. İşte TOKİ Kütahya projesi ile ilgili detaylar...

Kütahya TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Kütahya TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

Kütahya TOKİ kura sonuçları kazananları 29 Kasım 2017!

Kütahya TOKİ kura sonuçları kazananları 29 Kasım 2017 henüz belli olmadı. Kütahya TOKİ kura sonuçları kazananları 29 Kasım 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kütahya TOKİ İnköy başvuruları bugün sona eriyor!

306 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kütahya İnköy projesinin başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kütahya TOKİ Simav Çitgöl fiyatları!

TOKİ'nin Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut Uygulaması projesindeki 15 konut açık satışa çıkıyor. İşte, Kütahya TOKİ Simav Çitgöl fiyatları..

Kütahya TOKİ İnköy kura çekilişleri emekli!

Kütahya TOKİ İnköy kura çekilişleri emekli kategorisinde gerçekleşecek. Ödeme seçenekleri arasında 240 aya kadar vade fırsatı sağlanan projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Kütahya TOKİ İnköy emekli kura çekilişi!

Kütahya TOKİ İnköy emekli kura çekilişi ile 300 adet konut için hak sahipleri belli olacak. Projede satılık daire fiyatları 80 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor.

Kütahya TOKİ İnköy Emekli Konutları kura çekimi!

Kütahya TOKİ İnköy Emekli Konutları kura çekimi kapsamında 300 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede daire fiyatları 80 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor.

Kütahya Modern projeleri kentin çehresini değiştirecek!

Kütahya Belediyesi ve izka inşaat işbirliği ile Kütahya'nın gözde kentsel dönüşüm projeleri haline gelen Kütahya Modern-1 ve Kütahya Modern-2, yanı basında konumlanacak ve bölgeye hareket kazandıracak yeni projelere imza atıyor.

Kütahya Gediz 3. Etap TOKİ kura çekimi nerede?

Tamamı 2+1 dairelerden oluşan Kütahya Gediz 3. Etap TOKİ kura çekilişi kapsamında 3 adet konut alt gelir grubuna özel olarak satışa sunuluyor. Peki Kütahya Gediz 3. Etap TOKİ kura çekimi nerede?

TOKİ Kütahya Gediz 3. Etap kura çekilişi bugün!

TOKİ Kütahya Gediz 3. Etap kura çekilişi bugün. Toplam 3 adet konutun alt gelir grubu kapsamında satışa sunulduğu projede daire fiyatları 69 bin 94 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Kütahya Pazarlar başvuruları için son gün bugün!

Toplam 70 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Kütahya Pazarlar başvuruları için son gün bugün. Projede daire fiyatları 73 bin 42 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Kütahya Pazarlar başvuruları için yarın son!

Toplam 70 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Kütahya Pazarlar başvuruları için yarın son. Projede 75,11 metrekare olarak tasarlanan 2 oda 1 salon daireler yer alıyor.

kütahya toki projeleri Haberi

kütahya toki projeleri

Yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'nin Kütahya 2022 projesinde 495 adet konut yer alacak. Projede ayrıca 1 adet cami ve 1 adet ticaret merkezi de yer alacak.

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Bölcek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 495 Adet Konut, 1 Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ikmal İşi ihalesi 6 Eylül 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.
 

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/742299 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Çankaya/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 -...