24 / 04 / 2024

kuum otel ödül

kuum otel ödül

Bodrum Türkbükü'nde yer alan Kuum Otel 2013 yılı Mükemmeliyet Sertifikası aldı...

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Cubes Ankara’nın otel bölümü için imzalar atılıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Nuhoğlu, Dalgıç ve Lejant’ın birlikte hayata geçirdiği Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International ile anlaşma sağlandı.

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

Türk Serbest Mimarlar Derneği 12. kez ödül verdi!

Bilkent Otel'de düzenlenen gecede başarılı projeler ve mimarlara ödülleri verildi. Türk Serbest Mimarlar Derneği bu yıl 12'nci kez ödül dağıttı.

Bomonti Hilton Oteli ve Kongre Merkezi 5 yıldızla en iyi otel mimarisi ödülü aldı!

Linea Tusavul Mimarlık “Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center” projesi The International Property Awards’dan Mimarlık dalında “5 star Best Hotel Architecture” ödülünü aldı.

Ela Quality Resort Belek Oteli'ne TUI Holly 2016 Ödülü!

G-20 Liderler Zirvesinde ülke heyetlerini ağırlayan Ela Quaüty Resort Belek, Avrupa'nın seyahat pazarı lideri TUI tarafından belirlenen "Dünyanın En iyi 100 Oteli" arasına girdi. Otel'e TUI Holly 2016 Ödülü verildi.

Antalya'da üç otele beyaz bayrak ödülü!

Antalya'da üç otel ve bir hastaneye "Beyaz Bayrak Gıda Güvenliği" ödülü verildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün "Gıda Güvenliği Eylem Kurulu Toplantısı", müdürlük konferans salonunda yapıldı.

Kemer Maxx Royal Hotel Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünün sahibi Maxx Royal Kemer Resort& Spa’nın oldu. Antalya Kemer’de bulunan otel 286 odası ile hizmet veriyor.

Nymphaea Thermal Spa'ya ödül!

Nymphaea Thermal Spa, 2015 yılı World Luxury Spa Awards (Dünya Lüks Spa Ödülleri) tarafından “Ülkenin En İyi Otel Spa’sı” ödülüne layık görüldü.

Karacaahmet Mezarlığı'nın yanına otel yapılıyor!

İstanbul'un en eski ve en büyük, dünyanın da sayılı büyük mezarlık alanı tarihi Karacaahmet Mezarlığı'nın yanı başına otel yapılıyor. Bina çok yüksek ve kütle olarak büyük bir yapı olacak, yanı başındaki tarihi mezarlığın üzerine gölge gibi çökecek.

İzmir’de en iyi resort otel ödülü Boyalık Beach’e verildi!

Turizm Haftası kapsamında İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen İzmir Turizm Ödülleri’nde en iyi resort otel ödülü Özkardeş Grubu’na ait Boyalık Beach Otel’e verildi.

Vialand'a Avrupa'dan özel ödül!

Tema Park, Cadde Alışveriş Merkezi, otel ve rekreasyon alanı ile dört farklı konsepti birleştiren Vialand, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından Avrupa çapında düzenlenen yarışmada 'Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

kuum otel ödül Haberi

kuum otel ödül


Bodrum Kuum Otel dünyanın en iyi seyahat sitelerinden biri olan TripAdvisor tarafından 2013 yılı Mükemmeliyet Sertifikası'na layık görüldü. Otelin CEO'su ve sahibi Orkun Tuncel ödülü alırken mükemmel hizmet anlayışlarından hiç bir zaman ödün vermeyeceklerini...