29 / 03 / 2024

Kuveyt Türk konut kredisi finansmanı

Kuveyt Türk konut kredisi finansmanı

Kuveyt Türk Bankası konut finansmanı kar payı oranlarını indi. Banka ikinci el konutta en uygun finansman oranını sunmaya başladı.

1 ayda oturum izni alınan o ülkeye Türk akını!  40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor!

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'e Türk akını hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre ülkede oturum izni almak için 5 bin Euro sermayeli şirket kurmak ya da 40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor. 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Sıfır ve ikinci el araç alacaklar müjde! Kuveyt Türk'ten finansman kampanyası

Kuveyt Türk, "Dijital Araç Finansmanı" hizmetiyle vatandaşlara uygun kâr oranlarıyla sıfır ve ikinci el araç finansmanı desteğinde bulunduğunu duyurdu.

Türk inşaat şirketlerinin konut projelerinde en gözde pazarı ABD!

Türk inşaat şirketleri konut projeleri için rotayı ABD'ye çevirdi. Türkiye'deki inşaat sektöründeki yavaşlama şirketleri başka pazarlara yönlendirdi.

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Kuveyt Türk’ten okula dönüş kampanyası: 1000 TL’ye varan Altın Puan hediye!

Katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk okula dönüş kampanyası düzenledi. Kuveyt Türk müşterileri, Sağlam Kart ile yaptıkları eğitim, giyim ve e-ticaret harcamalarında 1000 TL’ye varan Altın Puan kazanabiliyor.

Kuveyt Türk’ten emekliler hakkında flaş açıklama

Kuveyt Türk’ten emekli vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka emekli promosyon miktarlarını açıkladı.

Kuveyt Türk’ten Müjde Gibi Haber!

Araba fiyatlarının yükselmesinin ardından araba almak isteyen vatandaşlar kredi çekmek zorunda kalıyor. Kuveyt Türk'ten ikinci el araba almak isteyen vatandaşlara müjde gibi bir haber geldi.

Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olana güzel haber! Hemen buraya bakın, 31 Ağustos'a kadar vaktiniz var!

Kuveyt Türk, mobil uygulamasını indiren müşterilere özel bir hoş geldin paketi sunuyor. Mobilden Kuveyt Türklü olanlara özel olarak tasarlanan kampanya ile müşteriler, 600 TL'ye varan harcama iadesi kazanma şansına sahip olacaklar.

Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olan vatandaşlara çok önemli duyuru!

Kuveyt Türk, ülkemizde büyük bir müşteri tabanına sahip olan bir banka olarak, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik önemli bir duyuru yaptı.

Kuveyt Türk'ten emeklileri bayram ettirecek kampanya! İşte tam bu kadar para alacaksınız

Emeklilere, banka aracılığı ile tertip edilen bir kampanya bağlamına 8 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Ayrıntılı kampanya koşulları açıklandı. Kuveyt Türk aracılığı ile başlatılan kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz

Kuveyt Türk'ten esnaf ve çiftçilere destek; 300 TL harcama iadesi, 500 TL altın puan

Kuveyt Türk, müşterilerine yönelik özel bir teklif sunarak esnaf ve çiftçileri desteklemeye devam ediyor. Banka, yeni müşterilerine özel olarak tasarlanmış bir "Hoş Geldin Paketi" sunarak, finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. İşte detaylar...

Kuveyt Türk’ten emekliler hakkında flaş açıklama. Promosyon miktarları değişti

Kuveyt Türk'ten emekli vatandaşlar hakkında yeni bir açıklama geldi. Emekli vatandaşların bankadan alacağı promosyon miktarlarına güncelleme geldi. İşte detaylar...

Kuveyt Türk konut kredisi finansmanı Haberi

Kuveyt Türk konut kredisi finansmanı

Kuveyt Türk Bankası Mart ayında yükselişe geçen konut finansmanı oranlarında Mayıs itibariyle ikinci kez ndrm uyguladı. Banka en son geçtiğimiz ayın son haftasında faizlerini güncelleyerek 6 baz puan indirim uygulamıştı.

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; bugün gerçekleşen indirim sonrası Kuveyt Türk konut finansmanı kar payı oranları tüm vadeler için yüzde 0.89’a indi. Ayrıca banka bu oran üzerinden krediye ek Kredi Hayat, BES ve Kred Kartı ürünlerinin kullanılması halinde 3 puan indirim gerçekleştiriyor.

İndirimli faiz oranı ile banka ikinci el konut alımlarında en düşük oranı sunan banka olma konumunda yer alıyor.

Konut Finansmanı Hesaplama

Kuveyt Türk’ten güncel kar payı oranları ile 150.000 TL’lik konut finansmanın 5 yıl vadede aylık taksitleri yaklaşık 3.200 TL oluyor. Finansmanın toplam geri ödemesi ise...