28 / 03 / 2024

Kuyaş Carat İstanbul

Kuyaş Carat İstanbul

İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesine bağlı Basın Ekpres Yolu üzerinde yaşama geçirilen Carat İstanbul resimleri yayınlandı. Kuyaş imzası taşıyan proje toplamda 2 bloktan meydana geliyor...

Kuyaş'tan ABD'ye 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi! Resmen düğmeye basıldı!

Kuyaş Yatırım, ABD'de 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi için resmenb düğmeye bastı. Söz konusu proje için şirket kuruluyor. İşte ayrıntılar...

Borsakule 2 projesi Aralık'ta ön satışta! Yeni proje! 

Borsakule Projesi, KUYAŞ güvencesi ile İstanbul Yenibosna'da inşa ediliyor. Borsakule 2 projesi Aralık ayında ön satışa sunulacak. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kuyaş Borsakule projesine yüzde 15 zam yaptı

İki etaptan oluşan Borsakule projesinin birinci bölümünü tamamlayan Kuyaş, m2 başına 3 bin dolar olarak belirlenen satış rakamına yüzde 15 oranında zam yaptığını açıkladı. Şirketin ikinci projesinin ön satışları ise Aralık ayında başlayacak ve m2 fiyatı 4 bin dolar seviyelerinde olacak.

Kuyaş Yatırım, İstanbul Bahçelievler'deki arsasını sattı!

Kuyaş Yatırım, şirketin devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 parselde yer alan 8 bin 204 metrekare büyüklükteki arsanın satış sözleşmesini imzaladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi oldu!

Eski ünvanı Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi olan  Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yeni ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi olarak değişitirildi.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Kuyaş Gayrimenkul'ün kalan payları satışa sunulacak!

Kuyaş Gayrimenkul'Ün yeni pay alma haklarına karşılık gelen payların toplam nominal değeri 316 milyon 974 TL olup, kalan paylar Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa'da oluşacak fiyattan satışa sunulacak.

Kuyaş Gayrimenkul'ün sermayesi 100 milyon TL'ye çıkarılacak!

Kuyaş Gayrimenkul'ün 100 milyon TL olarak belirlenen kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 54.437.596,32 TL olan çıkarılmış sermayesinin, 45.562.403,68 TL nakit karşılığı, olmak üzere 54.437.596,32 TL'den 100 milyon TL'ye çıkarılması karalaştırıldı.

Kuyaş Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Kuyaş Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ufuk Başer, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil Ürün, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Sakarya, Yönetim kurulu üyesi Zekeriya Aslan, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Demirli, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Alperen Odabaşı oldu.

Kuyaş Gayrimenkul 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Kuyaş Gayrimenkul'ün 2019 yılı faaliyet döneminde TFRS ve VUK'na göre zarar açıklanmış olması sebebiyle, kar dağıtımı yapılmaması oylamaya sunuldu oy birliği ile karar verildi.

Kuyaş Gayrimenkul'ün genel kurul sonuçları tescillendi!

Kuyaş Gayrimenkul'ün 2019 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Haziran 2020 Cuma günü saat 13:00'da düzenlendi. 

Kuyaş Gayrimenkul'den asılsız haberlere ilişkin açıklama!

Kuyaş Gayrimenkul'ün kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor. Bu nedenle özellikle sosyal medya ve diğer ağlarda hakkımızda çıkan haber ve yorumlara itibar edilmemesi hususunda bilgilendirmede bulundu.

Kuyaş Carat İstanbul Haberi

Kuyaş Carat İstanbul

Kuyaş tarafından hayata geçirilecek olan Carat İstanbul resimleri hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Carat İstanbul Basın Ekpres projesinin içerisinde yer alan bloklardan birinde elmas gibi değerli taşları sertifikalandıran gemoloji enstitüsü yer alıyor. 


2 blok halinde inşa edilecek olan Carat İstanbul resimleri yayınlandı. Projede yer alan bloklar Kuyaş İstanbul ve Borsa İstanbul olarak adlandırıldı. 


Bloklardan diğerinin Türkiye'nin ilk altın saklama merkezine ev sahipliği yapacağı Kuyaş Carat İstanbul, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesine bağlı Basın Ekpres Yolu üzerinde yükselecek. 


Carat İstanbul resimleri!





Carat İstanbul satış ofisi

Tel: 444 53 91

Web: www.kuyas.com.tr

Merve...